Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Singl

Alen Vlajnić singlom 'Trubaduri' vraća karakter glazbenom mainstreamu

28.05.2018.
u 19:23

Nakon prvog singla "Samo prvi" s kojim se predstavio, kreativni Alen najavljuje zaokret i predstavlja projekt "vlć.Alen", buduće ime sastava s kojim će nastupati i izvoditi "Trubadura" kao i nadolazeće pjesme s planiranog albuma "Preko granice"

Alen Vlajnić (vlć.Alen), talentirani mladi glazbenik, predstavlja spot za najnoviji singl "Trubadur".

Pjesma je nastala vrlo spontano, brzo i iskreno. Tekst i glazba napisani su u jednoj večeri, a aranžirana je nekoliko dana nakon nastanka.

- Zvučala je kao pjesma kojom se ponovno želim predstaviti, a sve nove pjesme stilski su bliže njoj nego ičemu što sam prije radio - rekao je Vlajnić.

Nakon prvog singla "Samo prvi" s kojim se predstavio, kreativni Alen najavljuje zaokret i predstavlja projekt "vlć.Alen", buduće ime sastava s kojim će nastupati i izvoditi "Trubadura" kao i nadolazeće pjesme s planiranog albuma "Preko granice".Osim glazbe, Alen radi i kao asistent u nastavi , a ambicija mu je vratiti ono što nedostaje, glazbu s karakterom na mainstream scenu. 

S "Trubadurom", za koju potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju, definitivno je na dobrom putu. Mix, master i produkciju pjesme potpisuje Leo Anđelković dok je spot u režiji Lovre Mrdjena sjajno zaokružio Alenovu zamisao kvalitetnog i iskrenog spoja zvuka i slike.

- Zahvalan sam Lovri i Aronu na odličnom pristupu snimanja spota, osjećao sam se svoj,a to je bitan stavak koji igra za ambiciju da se ljudima predstavim prirodno. Za više priče nema potrebe, dovoljno je pogledati spot i zahvaliti se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u nastanku pjesme ili videa, za kraj je zaključio Alen. 

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Krotila
19:57 28.05.2018.

lijepo,ali ne mogU,a da se ne sjetim legendarnih Dubrovačkih trubadura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije