Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sviđa mu se

Alen Islamović postao poljoprivrednik, evo što uzgaja na svojoj plantaži

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
27.10.2017.
u 07:50

Glazbenik je nedavno postao vlasnik plantaže lješnjaka i kaže da mu se toliko sviđa poljoprivreda da mu je žao što se ranije nije počeo baviti obradom zemlje.

Alen Islamović jedva je dočekao da dođe jesen i da se posveti svojoj omiljenoj aktivnosti – poljoprivredi, piše Avaz. Pjevač grupe Bijelo dugme nedavno je postao vlasnik plantaže lješnjaka i sada je stiglo vrijeme za berbu.

– Sada moramo napraviti kontrolu lješnjaka, to je uobičajeno nakon godinu dana. Ono koji nisu uspjeli, vade se iz zemlje i sade se novi, uništava se korov i uređuje plantaža – ispričao je Alen za Avaz.

Kaže kako je posjed velik i sada razmišlja o tome da ga ogradi i zaštiti. Pjevač nije mogao sakriti koliko je oduševljen poljoprivredom.

– Da sam znao da je poljoprivreda ovako zanimljiva, krenuo bih s tim i prije. Nikad nisam vozio traktor, a sad to znam. U planu mi je i jedan mali voćnjak. Zasadio bih trešnje, višnje, jabuke, kruške, šljive... Bit će to pravi mali koktel – voćnjak – ispričao je Islamović.

1/23

Komentara 4

MN
Mnd7779
09:05 27.10.2017.

Lipe?

RA
raduc
10:53 27.10.2017.

Jagode su bile zakon s njime.

DU
Deleted user
08:40 27.10.2017.

on je oduvijek i bio poljoprivrednik.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije