Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJESMA NA DVA JEZIKA

Aleksandra Kovač novim projektom MAKI osvaja regiju

Aleksandra Kovač
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
22.07.2017.
u 20:43

- Kao netko tko više od 20 godina uspješno komponira popularnu glazbu u Europi, uvijek mi je želja da kreiram nešto novo, suvremeno i aktualno i da idem u korak sa ostatkom svijeta. Ideja koja stoji iza MAKI, projekta popularne komercijalne glazbe, je da publici ponudimo kvalitetu i komercijalnost u jednom projektu - kazala nam je Kovač

Beogradska kantautorica i mentorica regionalnog X Factora Aleksandra Kovač predstavila je danas svoj novi projekt MAKI, kojim namjerava pokoriti top liste u cijeloj regiji. Pjesma "Dio po dio" snimljena je na srpskom i hrvatskom jeziku, a kod nas izlazi za Croatiu Records.

- Kao netko tko više od 20 godina uspješno komponira popularnu glazbu u Europi, uvijek mi je želja da kreiram nešto novo, suvremeno i aktualno i da idem u korak sa ostatkom svijeta. Ideja koja stoji iza MAKI, projekta popularne komercijalne glazbe, je da publici ponudimo kvalitetu i komercijalnost u jednom projektu. To je danas postala rijetkost na našoj regionalnoj pop sceni, gdje se sve više obraća pažnja na komercijalni aspekt glazbe, a sve manje na kvalitetu. Zašto se podrazumijeva da glazba koja je komercijalna ne može biti kvalitetna? Upravo me je to nateralo dao osmislim ovakvu ideju, gdje ćemo svaka dva mjeseca publici podariti po jedan novi singl različitog stila. Prva pjesma "Dio po dio" donosi latino i reggaeton zvukove, nešto što je u ovom trenutku izuzetno popularno svugdje u  svijetu - kazala nam je Aleksandra o svom novom singlu.

Projekt MAKI ima za cilj okupljanje novih i mladih izvođača, ali i afirmiranih zvijezda različitih stilova, koji će dati svoj doprinos projektu.

- Trenutno završavam svoj album "Kuća slomljenog srca" koji će do kraja godine izdati Croatia Records, a koji donosi moje najljepše ljubavne balade koje sam u proteklih 15 godina pisala za najveće zvijezde regije kao što su Nina Badrić, Željko Samardzić, Goran Karan,  Boris Novković i drugi. Sada će te pjesme publika čuti u potpuno novim aranžmanima i mom izvođenju, baš onako kako sam ih zamislila kada sam ih komponirala dodala je Aleksandra koja nastavlja komponirati glazbu za seriju "Ubice moga oca", a piše i glazbu za dva nova filma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije