Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učlanio ga tata

Aleksandar Popović osim za Hajduk navija i za Crvenu zvezdu

milan popović (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
15.03.2012.
u 19:00

Ponosni tata Milan Popović pokazao je njegovu člansku iskaznicu novinarima, jednako kao što je prošli tjedan pokazivao iskaznicu Hajduka

Sin jedinac Severine Vučković i Milana Popovića nije napunio ni mjesec dana, a već je postao najmlađi navijač čak dva nogometna kluba. Naime, nakon splitskog Hajduka maleni Aleksandar nedavno je postao i vatreni navijač beogradskog nogometnog kluba Crvene zvezde. Ponosni tata Milan Popović pokazao je njegovu člansku iskaznicu novinarima, jednako kao što je prošli tjedan pokazivao iskaznicu Hajduka.

Komentara 6

HR
hrvatin
19:09 15.03.2012.

Jadna li je ova nasa zemlja kada je ovo udarna vijest u hrvatskom tisku.Neka popovic na poligrafu odgovori voli li Hajduk,a vjerovatno mu i zena stostruko vise voli zvezdu nego hajduka,jer onaj ko voli Hrvatsku i osjeca se Hrvatom nebi mogao podnijeti da mu se sin zove aleksandar popovic.Uopce ne mislim na bilo kakvu mrznju,nego govorim o onom kada covjek zna tko je sto je i zasto je.Uostalom,mnoga se djeca radjaju i postaju clanovi zvezde i hajduka pa nitko ne pise o njima.Doduse,ne postaju bas clanovi i zvezde i hajduka,ali to je preseravanje jer nije moguce drzati macke i miseve u istom kavezu.

OS
osica
23:04 15.03.2012.

bilo bi dobro - \" da izvjese na ulaz u stadion kako Hajduka, tako i Crvene zvijezde - po jednu popiš......pelenu Aleksandra\". Ispod neka piše vrijeme , piš....., tko je proimjenio malom pelenu i tko je donio u Hajduk iajduk i Crvenu zvijezdu., i sve to neka uslikaju i pošalju u novine......

TM
tesla moj ponos
23:23 15.03.2012.

Još nije niti skinuo pelene i još ne sjedi a već zauzeo dvije fotelje. Hvala ti majko.Hvala ti oče.I cijeloj obitelji.Još jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije