Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIRALE ZAJEDNO

Albina nakon ispadanja s Eurosonga podržala Srbiju: 'Hrvatska je uz vas'

Foto: Instagram
1/13
20.05.2021.
u 12:30

Naša predstavnica Albina Grčić (22), koja se nije uspjela plasirati u finale ovogodišnjeg Eurosonga, poželjela je sreću predstavnicama Srbije, grupi Hurricane.

U nastavku natjecanja pjesme za izbor Eurovizije naša predstavnica Albina Grčić (22) odlučila je podržati grupu Hurricane iz Srbije. – Idemo cure! Hrvatska je uz vas – napisala je Albina u opisu fotografije na kojoj pozira s trima djevojkama iz grupe koja će večeras nastupiti s pjesmom "Loco Loco", a kladionice im predviđaju ulazak u finale.

Hurricane je osnovan 2017. godine, a čine ga tri djevojke Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, kojima je cilj izgraditi inozemnu karijeru. Prije dvije godine predstavile su i prvu pjesmu na srpskom "Favorito" koja do sada ima više od 80 milijuna pregleda.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Na jednoj od konferencija za novinare uoči Albinina nastupa kazale su kako bi našu Splićanku uzele kao četvrtu članicu.

– Prvenstveno, uzele bi Albinu, koja nam je favorit. Osim nje, ovdje ima mnogo ženskih pjevačica koje su predivne. Na primjer, jedna od njih bila bi i Efendi – kazale su nedavno.

Djevojke su već snimile nekoliko pjesama s Universal Musicom, a iza njih je i suradnja s jednim hollywoodskim producentom Stephenom Belafonteom, inače bivšim suprugom Mel B.

Glavni je vokal Sanja Vučić koja je Srbiju već predstavljala na Eurosongu 2016. godine s bendom ZAA. Njezin otac također je pjevač, a ona je svoju karijeru započela u etno i jazz bendovima, kao i u crkvenim zborovima. Uoči njezina prvog nastupa na Eurosongu srpski mediji raspisali su se o navodnom seks-skandalu s britanskim predstavnikom Joeom Woolfordom kojeg je, kako se pisalo, pokušala osvojiti. Cijela priča došla je i do britanskog The Suna koji je tada objavio da je Sanja pokušala zavesti britanskog predstavnika Joea Woolforda te ga čak pokušala nagovoriti da dođe u njenu hotelsku sobu.

Iako je Joe uspio odoljeti njezinim čarima, ona ga je nastavila progoniti. Daily Star sve je nazvao ''eurovizijskim seks-skandalom'', a pisalo se da su i organizatori bili šokirani njezinim ponašanjem.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Sanja je cijelo vrijeme napadala Joea. Opsjednuta je njime – tvrdio je jedan izvor. Druge dvije djevojke nisu izazvale toliko medijske pozornosti.

Ivana Nikolić poznata je u svijetu modernog plesa i glazbe. Prvi put se na sceni pojavila u beogradskoj areni s jugoslavenskim zvijezdama ’90-ih. Surađivala je s Jala Bratom na pjesmi ''Mlada i luda''. I Ksenija Knežević također dolazi iz glazbene obitelji. Njezin je otac popularni crnogorski glazbenik Knez. Kao mlada sudjelovala je na raznim dječjim festivalima, a iza nje je i nastup na Beoviziji na kojoj se prvi put predstavila kao srednjoškolka s pjesmom Magija. Prije Hurricanea nastupala je s grupom Sevdah Baby.

VIDEO Hrvati na društvenim mrežama protestiraju plasmanu Albine na Eurosongu

 

 

 

 

 

 

Komentara 23

IS
istina00
12:48 20.05.2021.

u moje ime nema pravo davati potporu srbiji..a u svoje neka daje kome želi!

IM
Imperator Ming
13:00 20.05.2021.

Majke milenice, pa dokle tako. Seli u Srbiju.

ZZ
Zeko_zna
12:48 20.05.2021.

Možeš govoriti samo u svoje ime!.. odskakući

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije