Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznio mišljenje

Stručnjak za Euroviziju komentirao Albinu: 'Hrvatskoj je presudio jedan detalj, to je drugoj zemlji dalo prednost'

Foto: Instagram
1/9
20.05.2021.
u 09:35

Podsjetimo, Albina je odmah po završetku polufinala svima poručila da ne budu tužni.

Naša Albina Grčić (22) u utorak nije uspjela izboriti mjesto u finalu Eurosonga s pjesmom Tick-Tock, što je hrvatske fanove, ali i brojne strane, ostavilo u čudu. 

Tisuće komentara nizalo se na YouTubeu, Twitteru, Instagramu i Facebooku i svi govore samo jedno - Hrvatska nije zaslužila ispadanje. 

Osnivač Wiwibolggsa, najvećeg eurovizijskog sajta na svijetu, William Adams komentirao je takav ishod i objasnio što misli da je presudilo Albini. 

"Bilo je nekoliko snažnih solistica s veselim pjesmama – Cipar, Azerbajdžan, Malta, Hrvatska i Izrael. Nisu sve mogle proći. Mislim da je Izrael dobio prednost nad Hrvatskom u repriznom klipu koji se prikazivao za vrijeme glasanja", rekao je Adams za Index.

"Izrael je za reprizni klip odabrao Ariana Grande trenutak, gdje je pjevačica postigla najviši ton u povijesti Eurovizije. Mislim da joj je to dalo prednost", rekao je i dodao: "Ne bi me uopće iznenadilo da je Albina sinoć bila 11.".

Podsjetimo, Albina je odmah po završetku polufinala svima poručila da ne budu tužni. 

– Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani, jer mi nismo. Ja sam stvarno super. Sa sigurnošću vam kažem da zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili, bili smo "brutalni" i to je najbitnije. Budite ponosni na nas i pratite nas i dalje. Stvarno smo sretni. Iduće godine Dora će imati show koji svijet nije vidio – kazala je Albina. 

VIDEO>> Albina se oglasila nakon što nije prošla u finale: "Sve se događa s razlogom!"

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:10 20.05.2021.

Vidiš ti kaj je neiskustvo, trebala je prije nastupa natući 70 kila i kokodakat, ili reć da se rodila kao muškarac, ili da je gender fluid lezba, ili da ju je silovao redatelj spota, pobjeda bi joj bila garantirana.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:26 20.05.2021.

da "stručnjak za Euroviziju"???? O, majko mila, majko mila.... Ma mora asteroid udariti.

CA
cavecanem
11:43 20.05.2021.

Sta ćeš ti biti Perice kad narasteš ? Stručnjak za Euroviziji. Ma sunce bakino ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije