Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevala u Varšavi

Albina Grčić se javila iz Poljske, pozitivna je na koronu i ne može se vratiti kući

Foto: Instagram
1/7
09.08.2021.
u 15:26

Ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po Poljskoj javnim transportom da dođeš do mjesta gdje si boravila, napisala je Albina na Twitteru.

Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Albina Grčić boravi u Poljskoj gdje je bila jedna od sudionica festivala poljske nacionalne televizije. Pjevačica je danas objavila na Twitteru kako je pozitivna na koronavirus i napisala je kako se zbog toga ne može vratiti kući.

- Dakle, pozitivan test na Covid u Varšavi. Ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po Poljskoj javnim transportom da dođeš do mjesta gdje si boravila. Ima smisla - napisala je pjevačica iz Splita. Obožavatelji su joj napisali poruke podrške a Albina nije napisala ima li kakve simptome ni kako se osjeća. Nedavno je objavila novi singl i spot „La La Love“ i riječ je o pjesmi koju je Albina napisala i to na španjolskom.

- Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno - zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk koji se najbolje ljubi upravo sa španjolskim jezikom!Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku! - objasnila je Albina zašto baš španjolski koji je kroz godine učenja dovela do savršenstva. Po povratku iz Varšave imala je plan snimiti i novu pjesmu o kojoj nije još ništa htjela otkriti u javnosti, ali taj plan će sada za neko vrijeme morati odgoditi.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
19:56 09.08.2021.

Usred svjetske pandemije nije se niti cijepila prije odlaska u zaražene zemlje. Molitve nula bodova. Bit će bolje, ali se treba cijepiti.

ME
medvedgrad
18:16 09.08.2021.

Meni je ona simpa. Vi ste obični hejteri . Ne daj se Albina, brzo ozdravi i snimi Tick- tock 2.

WE
west66
16:37 10.08.2021.

Uopce ju ne zalim nimalo. Sto se nije cijepila? Osim toga ona sad takva pozitivna.misli bolestinu jos siriti okolo, vozeci se javnim prijevozom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije