Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na parku mladeži

Albina Grčić na Ultru došla u kaubojskoj modnoj kombinaciji, pratitelji: 'Goriš'

Foto: Instagram
1/19
08.07.2023.
u 11:23

Među partijanerima bila je i naša pjevačica Albina Grčić (24) koja se fotografijama s događanja pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Albina je objavila dvije fotografije nastale na Parku mladeži.

Sinoć je na splitskom Parku mladeži održana prva večer devetog izdanja Ultra Europe festivala. Bila je to prva od tri večeri u kojom su uživali partijaneri iz cijelog svijeta, a nakon tri dana u Splitu dio njih preselit će na otoke Brač, Hvar i Vis gdje nastavljaju zabavu.

Ovaj događaj privlači više od 140.000 partijanera iz 143 zemlje, a mnogi od njih za ovaj događaj izabrali su neobične kostime. Posebno su se isticale jake boje, a bilo je i onih koji su odlučili plesati u kupaćim kostimima.

GALERIJA Pogledajte kako su se partijaneri zabavljali na prvoj večeri Ultra Europe festivala

1/39

Među partijanerima bila je i naša pjevačica Albina Grčić (24) koja se fotografijama s događanja pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Albina je objavila dvije fotografije nastale na Parku mladeži, a u opisu je napisala:

- Jeste li spremni?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Albina je za ovaj događaj odlučila odjenuti sivo-crnu kaubojsku kombinaciju. Pjevačica je nosila crne vruće hlačice te kaubojski šešir i čizme, što je pokazala na svojim storyjima. Svoju dugu plavu kosu blago je uvila te tako provukla puno pozornosti.  „Najljepša plavuša“, „Prediva“, „Goriš“, pisali su joj pratitelji.

Glazbenici ovo nije prvi posjet ovom festivalu. Naime, Albina je i prošle godine pokazala da je prisustvovala Ultri te podijelila snimke zabavljanja, a očito je da pjevačica jako volim ovaj tip glazbe.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, sinoć su na glavnoj pozornici Ultre nastupili Plastik Funk, Gryffin, Oliver Heldens, Axwell, Zedd i Hardwell, a tijekom vikenda očekuju se još nastupi Afrojacka, Alessa, Borisa Brejcha, Carla Coxa, Charlotte de Witte, DJ Snakea, Enrica Sangiuliana, Fedde Le Granda, HI-LO, Martina Garrixa, Stevea Aokija i brojnih drugih.

Uoči festivala organizatori su obećali da je ove godine na festivalu veća pozornica te da je posebna pozornost posvećena domaćim DJ-ima. 

Što se sigurnosti tiče, više od 400 nadzornih kamera postavljeno je na Parku mladeži.

- Ultra Europe kao najveći događaj zadovoljava sve sigurnosne mjere. Na samom festivalu kroz četiri pozornice mjerimo i buku, kao i usmjeravanje zvuka kako bi sve proteklo u najboljem redu – rekao je uoči festivala jedan od voditelja projekta Alek El-Kazal.

VIDEO Atmosfera prve večeri Ultra Europe festivala u Splitu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije