Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sadistic show'

Aktivistice golih grudi napale slavnu Heidi Klum!

Femen Heidi Klum (1)
Foto: Uli Deck/DPA/PIXSELL
1/6
31.05.2013.
u 12:43

Na svojim golim tijelima imale su crnim velikim slovima ispisane poruke "Heidi horror picture show" i "Sadistic show".

"Aktivistice golih grudi" iz Femena sinoć su napale slavni supermodel Heidi Klum tijekom finala "Njemačkog top modela", piše 9News.

Dvije aktivistice iz ukrajinske feminističke grupe uspjele su se probiti na pozornicu. Na svojim golim tijelima imale su crnim velikim slovima ispisane poruke "Heidi horror picture show" i "Sadistic show". Zaštitari su ih vrlo brzo maknuli s pozornice, dok je redatelj prijenos prebacio na drugu kameru.

– Samo sam vidjela grudi ispred sebe – kazala je zgrožena Heidi Klum. Grupa Femen poznata je po svojim prosvjedima u kojima tradicionalno skinu odjeću i pokazuju svoje gole grudi. Bore se protiv seksualnog turizma, vjerskih institucija i svih drugih oblika seksizma.

>>Pogledajte akciju: Golim grudima protiv radikalnih desničara!

>>'Nakon Narančaste smo se revolucije osjećali kao Europljani'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije