Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemili događaj

Agonija TV zvijezde: 'Dostavljač je izašao iz auta i upucao našeg Olivera'

Foto: profimedia
1/2
04.04.2024.
u 20:45

Glumica Angie Harmon shrvana je gubitkom svog psa Olivera, a kojeg je usmrtio bez ikakvog razloga okrutni dostavljač hrane.

Dostavljač hrane hladno i nehumano je smrtno ustrijelio psa televizijske zvijezde dok je ostavljao namirnice, prenosi Sky News. Američka glumica Angie Harmon, poznata po pojavljivanjima u serijama "Zakon i red" i "Rizzoli & Isles" shrvana je ovim nemilim događajem.

- Izašao je iz auta, donio hranu i onda upucao našeg psa. Naša kamera se punila u kući, što je on vidio i znao da ga ne snima - ispričala je na svom Instagramu Harmon. Dostavljač je na policiji tvrdio da je to bila samoobrana, iako nije imao ogrebotinu ili ugriz ili poderane hlače.

Harmon je tvrdila da se dostavljač nakon pucnjave ponio nonšalantno, ali tvrtka hrane se oglasila o incidentu i suspendirala dostavljača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie Harmon (@angieharmon)

VEZANI ČLANCI: 

 

GALERIJA: Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

- Bili smo duboko ožalošćeni i uznemireni kada smo čuli za ovaj incident. Ne toleriramo nasilje bilo koje vrste - kazali su. Dostavljač koji je usmrtio psa Olivera za sada nije uhićen, a niti optužen. 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku. 

Komentara 3

CR
CroViper
06:51 05.04.2024.

Jbt Oliver. Takva džukela se drži na lancu ili u kavezu! Da je Oliver bio čovjek ne bi bio u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije