Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet na vrhu

Adele i Kanye West imaju najviše nominacija za Grammy

adele
pixsell
01.12.2011.
u 11:08

Britanska glazbenica koja se nakon višemjesečne pauze uskoro vraća na scenu ima šest nominacija, jednu manje od Kanyea Westa

Najteže razdoblje konačno je iza nje, 23-godišnja glazbena zvijezda Adele nakon višemjesečne pauze i operacije glasnica opet kreće prema vrhu. Naime, slavna Britanka osebujnog glasa može se pohvaliti sa šest nominacija za nagradu Grammy, među njima i za album godine, najbolji singl te najbolju pjesmu. Razloga za slavlje ima i Kanye West sa svojih sedam nominacija, najviše zbog suradnje s Jay Z-jem na albumu "Watch the throne".

Priznanje za svoj rad dobili su i rokeri Foo Fightersi koji su nominirani u šest kategorija, baš kao i R&B zvijezda Bruno Mars. Trud se isplatio i ambicioznoj curi s Barbadosa Rihanni koja je nominirana u četiri kategorije, a najvažnije su za najbolji album i pjesmu godine. Dodjela prestižnih američkih glazbenih nagrada, 54. po redu, dogodit će se 12. veljače u Staples centru u Los Angelesu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije