Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštajna turneja

2Cellos održali posljednji koncert u Zagrebu: Htjeli smo se povući dok smo na vrhuncu

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/15
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.09.2022.
u 23:07

Nakon deset zajedničkih godina, šest studijskih albuma, više milijardi skupljenih streamova, nastupa na kultnim mjestima i prodanih skoro milijun ulaznica Luka Šulić i Stjepan Hauser više neće nastupati zajedno kao 2Cellos.

Posljednji zajednički koncert u Zagrebu Stjepan Hauser i Luka Šulić poznatiji i kao 2Cellos održali su večeras u Areni Zagreb. Violončelistički dvojac nakon deset zajedničkih godina, šest studijskih albuma, više milijardi skupljenih streamova, nastupa na kultnim mjestima i prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, odlučili su kako je vrijeme da se rastanu i svima u Areni su priredili nezaboravan i energičan glazbeni doživljaj. Prije koncerta Stjepan i Luka rekli su za HRT kako imaju veliku tremu. 

- Mistično pitanje koji je razlog zašto više nećemo svirati zajedno. Htjeli smo se povući kad smo na vrhuncu onoga što smo stvarali deset godina i dok smo još dobri prijatelji. Sad se slažemo bolje nego ikad, a vrijeme je za neke nove individualne izazove. - rekao je Luka za HRT.

- Toliko uspona i padova smo zajedno prošli do trenutka kad smo počeli puniti velike arene diljem svijeta i na to ćemo uvijek biti ponosna i imat ćemo to uvijek u sjećanju kao nešto važno i veliko. - dodao je Stjepan. Ponosni su što su surađivali s glazbenicima raznih žanrova, a nastup s Red Hot Chili Peppersima Luki je u najljepšem sjećanju.

- Uvijek smo se fokusirali na sebe a te suradnje su došle prirodno, važno je da radiš na sebi, a ostalo dođe prirodno kao posljedica tog ulaganja u svoj rad - rekao je Luka. Stjepan je rekao kako su upravo u Areni počeli s velikim nastupima i žele da im ovo bude kruna njihovog zajedničkog stvaralaštva i ne skriva kako prvi put ima tremu. 

VIDEO Koje je cvijeće odabrano za kraljičin sprovod? Cvjetni buket na lijesu ima dirljivo značenje

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:42 20.09.2022.

Lukava odluka. Ne možeš guslati zauvijek na istom nivou.

AT
atlantisind
23:28 19.09.2022.

Proslo i njihovih pet minuta slave a inace i nisu nesto .

TR
tratincica68
06:24 20.09.2022.

Ima 5 god da odlaze ali nikako da odu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije