Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život je čudo

23 sekunde čistog seksa: Rozga u vrućim kadrovima iz novog spota

Jelena Rozga
Foto: Promo
1/4
17.07.2014.
u 08:43

Odjevena u šareni kombinezon Juraja Zigmana, Jelena zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Uzbuđenje zbog novog spota Jelene Rozge za pjesmu "Život je čudo",  do čije je premijere ostalo svega nekoliko dana, na samom je vrhuncu.

Svojoj publici Jelena je odlučila skratiti vrijeme čekanja i razveseliti ih novim atraktivnim fotografijama nastalim za vrijeme snimanja spota koje će jasno dočarati atmosferu i dodatno ovo iščekivanje učiniti još napetijim.

Odjevena u šareni kombinezon Juraja Zigmana, Jelena zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim i još će jednom pokazati kako izvrsno balansira na granici provokacije.

Pogledajte teaser za spot!

>>Jelena Rozga ovog puta dovela svoj seksipil do vrhunca

>>Severina protiv Rozge – čiji će singl postati pravi ljetni hit?

Komentara 5

Avatar MissDaisy
MissDaisy
15:17 17.07.2014.

Što uopće reći na spot ili na Rozgu ili na toliki silni medijski prostor koji dobiva... Nije mi jasno..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:51 18.07.2014.

Interesantno. Znam da sam komentirao ovu sramotu od pjesme, kostima a I clanka, no komentar je ispario? Kako se to moze dogoditi u nasoj demokratskoj zemlji?

SA
sasoon
13:22 18.07.2014.

WTF, sta je ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije