Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x-men apokalipsa

Hollywoodski studio se ispričao javnosti zbog plakata na kojem guše Jennifer Lawrence

jennifer lawrence
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
04.06.2016.
u 09:30

Plakat prikazuje scenu u kojoj Oscar Izaka guši lik Mystique kojeg je utjelovila Jennifer Lawrence.

Iz Twentieth Century Fox ispričali su se za plakat  "X-Men: Apokalipsa".

Plakat prikazuje scenu u kojoj Oscar Izaka guši lik Mystique kojeg je utjelovila Jennifer Lawrence. 

Kritike su stigle zbog te scene jer, tvrdi glumica i redateljica Rose McGowan, veliki je problem kada muškarci i žene u 20th Century Fox-u misle da je prikazivanje nasilja nad ženama dobar način za promociju nekog filma. 

U priopćenju Fox-a navodi se kako nisu odmah uvidjeli negativne konotacije reklamnog plakata, sve dok nije bio otisnut. 

Reakcije na društvenim mrežama su brojne, a mnoge žene zgrozile su se prikazanom scenom i promocijom toga što se prikazuje. 

 

Komentara 5

PP
pp
10:02 04.06.2016.

Tipična bezvezarija. Kao netko će zbog plakata biti više ili manje nasilan prema ženama. Bedastoća. Filmovi i serije reklamiraju toliku količinu nasilja, a oko jednog plakata se podiže buka...baš bedastoća.

IN
Interstellar
13:32 04.06.2016.

Osim što je glupo, članak je očito prepisan iz nekih srpskih ili BiH novina , jer se glumac ne zove " Oscar Izak", nego Oscar Isaac.

SA
samoborka
16:50 04.06.2016.

Izak...Jad i bijeda. Tako da znate vi tzv novinari, necu propustiti niti jednu priliku popljuvati vas kada vidim ovako sramotnu nepismenost ljudi KOJI ZIVE I DOBIVAJU NOVAC na temelju pisane rijeci! Tko je vama dao prolaznu ocjenu iz hrvatskog, tko je bio toliko lud pa vas je zaposlio i koliki ste vi to paraziti kada niste u stanju barem proguglati kako se sto pravilno pise kada vec nemate nimalo znanja!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije