Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila želje

Severina: Za Novu si želim duhovitog dečka i sestru svom sinu

Severina
Foto: Facebook
1/3
04.01.2014.
u 12:14

Severina je otkrila kako joj se sve što je poželjela u 2013. ostvarilo pa se nada da će se isto dogoditi i u 2014.

Severina je za Novu godinu zaželjela dvije želje, kako je izjavila za srpski Kurir to su novi, duhoviti dečko i sestra njezinom sinu. Severina je za Novu godinu nastupala u hotelu u Bečićima u Srbiji i rekla je da joj je drago što je tamo za doček.

"Želim da u Novoj godini uživam u veselju i sreći. Kad vam je nastup kao igra, onda uživate u svakom momentu", rekla je Severina. Otkrila je kako joj se sve što je poželjela u 2013. ostvarilo pa se nada da će se isto dogoditi i u 2014.

>> Severina se kući vraća trajektom

Ključne riječi

Komentara 11

LE
LeonardS
13:01 04.01.2014.

Imam i ja želju, da si što manje u tisku i da ti djeca ne saznaju prošlost

Avatar billybull
billybull
14:23 04.01.2014.

uzas...nemojte nas vise silovati s ovom 50 godisnjom zenom...zamislite kako bi se sestra osjecala za 10-ak godina kad u njenoj skoli osvanu kopije maminog pornica?

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:09 04.01.2014.

Mene baš zanima koji bi to bio po redu "dečko" hahahaha. Sjeća li se ona uopće svog prvog dečka hahah. Takva jedna, nedavno dijeli savjete iz moralnosti, izađite i glasaj te PROTIV ali za ljubav. Joj sevka, jadna tvoja duša i jadna tvoja djeca, što ti njih možeš naučiti. Naučit će ih da vole Glumičića i da svaki put kažu DA na bilo koje pitanje.... Previše si se ti uživila u američke tv serije, ideš spavati navečer sama, ujutro se budiš sama. Dijete će ti odgajati polupismeni lovatori koji će samo htjeti probati ono što je već pola Hrvatske probalo. Kad se samo sjetim koliko su se svi kleli u njenu novu ljubav Milana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?