Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.01.2012. u 12:00

Neslužbeno, naknada za boce i limenke kojom su neki građani krpali kućni budžet mogla bi se uskoro spustiti s 50 na 30 lipa.

Mirela Holy, ministrica zaštite okoliša i prirode, ozbiljno je shvatila najave da Vlada treba potkresati krila svima koji žive od državnog proračuna. Stoga i Holy najavljuje promjene u svom resoru. Neslužbeno, naknada za boce i limenke kojom su neki građani krpali kućni budžet mogla bi se uskoro spustiti s 50 na 30 lipa. Kako sakupljači plastičnog otpada nisu organizirani u sindikat za razliku od drugih državnih službenika ne očekuju se veliki otpori provedbi ove uštede. Sirotinjo i Holy si teška.

U Općini Podgorač ogorčeni na Šeksa

Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora, ovih dana će izgubiti titulu počasnog mještanina općine Podgorač koja nema pitku vodu, a on se oglušio na apele da im riješi vodoopskrbu. A i nije više na vlasti.

Hebrangova tajna želja – kava s Andrijom Rašetom

Andrija Hebrang, potpredsjednik HDZ-a, dosljedan svojoj nedosljednosti još jednom je promijenio vlastitu odluku o povlačenju iz politike. Devet mjeseci nakon posljednjeg povlačenja u travnju prošle godine dr. Hebrang najavio je svoj povratak. „Naravno da imam ambiciju kandidirati se za jednu od dužnosti u vodstvu HDZ-a, ali još ne znam koju“, izjavio je za Novi list dodajući tek da se sigurno neće kandidirati za predsjednika stranke jer „ima svog favorita“. A taj sigurno nije Vladimir Šeks, jer Slobodna javlja da je njegov poziv na kavu Hebrang odbio riječima da bi se radije susreo s nekadašnjim zapovjednikom JNA Andrijom Rašetom, koji bi za razliku od Šeksa ispoštovao barem 10 posto od onoga što je rekao. Sva sreća da Hebrang drži do svojih riječi.

Komentara 18

AR
arjavas
12:56 07.01.2012.

G. Jurković , odluku o smanjenju, nakande za pet ambalažu donjela je još prošla vlada. Osim toga na toj ambalaž obogatili su se oni koji su surađivali sa Mladineom, a sirotinja koja je prekapala po kontejnerima , prekapat će i dalje. Bolje da se nađe neki drugi način pomaganja \"sirotinji\" sa tim novcem iz proračuna naego da se bogati Mladineo i kompanija.

M1
marin_11
13:08 07.01.2012.

\"arjavas: Osim toga na toj ambalaž obogatili su se oni koji su surađivali sa Mladineom, a sirotinja koja je prekapala po kontejnerima , prekapat će i dalje.\" Tako je - umjesto da se riješi Mladineo i njemu slični - vladaa će riješiti sirotinju (smanjenjem naknade od 20 lipa) koja nema od čega živjeti - pravi dokaz \"sposobnosti\" !!!!

FE
feliks
12:41 07.01.2012.

Šteta rijeći za Šekse i Hebrange. Sretan put u ropotarnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?