Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.06.2013. u 12:00

Nadamo se da će ova presuda, koja je epilog USKOK-ove akcije “Carevo ruho”, djelovati blagotvorno (ali i preventivno) na sve sadašnje (i buduće) “careve” naših gradova i općina

Ohrabrujuća je presuda sutkinje Tanje Pavelin Borzić koja je bivšeg gradonačelnika Zlatara Marijana Đureka osudila zbog zlouporabe položaja i ovlasti, krivotvorenja i nesavjesnog vođenja poslovnih knjiga. Ne toliko zbog toga što mu je “odrezala” tri godine zatvora, već zato što je Đureku presudila da u proračun Grada Zlatara mora vratiti 23,7 milijuna kuna – svaku lipu za koju je oštetio svoj grad tijekom četverogodišnjeg mandata; zbog čega je Zlatar bankrotirao, tete u vrtićima mjesecima nisu dobivale plaću, a građani Zlatara Đurekove kredite morat će vraćati sve do 2022. godine!

Nadamo se da će ova presuda, koja je epilog USKOK-ove akcije “Carevo ruho”, djelovati blagotvorno (ali i preventivno) na sve sadašnje (i buduće) “careve” naših gradova i općina. Odsad će prije svake velike građevinske akcije “carevi” dvaput promisliti prije nego što počnu kombinirati sa svojim pajdašima građevinarima. Jer 23,7 milijuna kuna nije šala...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?