Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zatvaranje Markova trga upravo je ono što bi i napadač na Banske dvore poželio

05.08.2021. u 09:58

Kao što je i napad na Markov trg bio jedinstven napad na hrvatsku demokraciju, i napad na Capitol jedinstven je događaj u povijesti američke demokracije, s obzirom na to da je Capitol na takav način bio zauzet samo početkom 19. stoljeća, kada su Washington okupirale britanske snage, koje su pritom i zapalile zgradu

Komentara 1

Avatar fidelio
fidelio
10:10 05.08.2021.

Nikad se u životu nisam osjećao nesigurno na Markovom trgu. Trg se mora vratiti građanstvu. Ako se Vlada i zastupnici osjećaju nesigurno, nek se presele drugdje gdje će moći provoditi odluke svojih sponzora bez straha od svojih građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije