Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJE KAZNE

Trebaju li sudjelovanje u ratu, ugledna obitelj i ‘ličko rukovanje’ biti olakotne okolnosti na suđenju

24.09.2021.
u 19:50

No kao i većina stvari u našem pravnom sustavu, pitanje sudjelovanja u Domovinskom ratu kao olakotne ili otegotne okolnosti pri izricanju presude, nije pitanje koje može riješiti zgrožena javnost, navikla na svašta što izlazi iz naših sudnica

Komentara 44

TM
trade_mark
21:11 24.09.2021.

naravno da NE!

CK
CKI
21:44 24.09.2021.

Na koji način su sudjelovanje u ratu i krivično djelo uzajamno povezani da bi krivično djelo na temelju toga bilo ublaženo? O čemu bi ovisilla olakotna okolnost da bi kazna bila umanjena za npr. 10, 20, 30...%, koji je ključ u pitanju? Bože moj dragi, što nam sve neće pasti na pamet!? Pitajte žrtvu što na to kaže jer je ona najkompetentnija.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:14 24.09.2021.

U pravosudnom sustavu rodjenom i uzgajanom od Vladimira Seksa to je uobicajena sudska praksa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?