Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM KOMENTAR

Šizofrena Vučićeva računica na Kosovu se neće ostvariti

15.10.2021.
u 14:31

Kad ljudi jednu zapravo običnu policijsku akciju protiv krijumčarenja robe, masovno prisutnog šverca u državi kakva je Republika Kosovo, dočekaju fizičkim napadima na carinike i policajce, pa kad reakciju interventnih policajaca na te napade opisuju kao “kristalnu noć” i prijete da će se oni “sljedeći put obraniti do kraja, do smrti”, onda je jasno da malo nedostaje da se na Kosovu ponovo ozbiljno zapuca. Temeljni problem, iz kojeg izviru svi drugi poput spora oko registarskih oznaka prije par tjedana ili sporne akcije kosovske policije među Srbima na sjeveru ovoga tjedna, je taj što Srbija pokušava sjever Kosova održavati kao dio odvojen od Kosova i Prištine kao glavnog grada.

Komentara 13

Avatar FrancJunior
FrancJunior
17:51 15.10.2021.

Vućiču bih samo rekao: Nije dobro za purana da se tako napuhava prije Božiča!

Avatar horuk
horuk
15:55 15.10.2021.

Podsjeca me na susjedove pse. Slabiji pas stalno laje i provocira i nemoze se pomiriti da je drugi jaci. Tako slabiji stalno provocira i podvijenog repa onda bjezi. Slabiji se ne zove Vucko ali to ime bi bilo prikladno.

Avatar Member berries
Member berries
16:17 15.10.2021.

Kosovo je država u svojim granicama s glavnim gradom Prištinom, vojskom, policijom i zakonima. Što prije to Srbi shvate i prihvate, prije će živjeti normalno. Tko to ne može prihvatiti preselit će se u Srbiju ili negdje drugo, jer drugee opcije nema. Nikakva "zajednica opština" i nikakva odškrinuta vrata kao u BiH, neće se ostvariti, naučili su Kosovari iz teških primjera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?