Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 -2°C
 • Avatar Zarko_Oremovic
  Zarko_Oremovic:

  Kao što sam već komentirao na sličnom članku - situacija je delikatna, a mjere koje su donesene sigurno u cilju imaju pomoć gospodarstvenicima. Treba razmišljati dugoročno, a mislim da bi bilo pogrešno odmah dovesti gospodarstvo na koljena. Za slučaj da ... prikaži još! se situacija pogorša, mjere sekundarnog, tercijarnog itd vala su spremne.

 • duda.dudica:

  Ova Vlada zaista čini puno u ovoj izvanrednoj situaciji. Možemo samo biti sretni što nas vodi tim spremnih i kvalitetnih ljudi, a najviše pritom mislim na ministra Beroša i njegov tim. Mogli smo proći puno gore, no bili smo spremni ... prikaži još! i na vrijeme smo poduzeli sve korake. Sada samo možemo čekati da se ova situacija što prije završi kako bismo ponovno mogli stati na noge. Svi zajedno, solidarno!

 • bolonjez:

  Bezobrazno je u ovakvim situacijama toliko pljuvati i negodovati oko mjera koje su tu da nam olakšaju i pomognu da se nosimo s ovakvom izvanrednom situacijom. Cijeli je svijet ugrožen ekonomski i čeka nas velika kriza. Vladi hvala na brzim ... prikaži još! reakcijama, s vremenom će planovi biti kvalitetniji i bolji, vjerujem

Još iz rubrike Premium

BORBA ZA ZDRAVLJE

Tko su ljudi koji su u svojim gradovima i županijama postali simboli bitke sa zarazom

U NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ uvedena „drive in“dijagnostika koronavirusa
Romana Kovačević Barišić

Koronavirus će proći, ali nedostatak ljudskosti će se pamtiti

2
Zagreb: Gotovo prazan grad posljedica je potresa i korona virusa
Dr.sc. Julije Domac

Ova kriza je ogromna prilika za promjenu Hrvatske, možemo privući 2 milijarde eura investicija

7