Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Samo fanatizam može živjeti od filozofije 'što gore to bolje'

25.09.2021. u 08:38

Na mala vrata je uvedena diskriminacija na cijepljene i necijepljene, ali ona uopće nema medicinsko značenje – pošto znamo kako i cijepljeni mogu biti zaraženi i zaraziti druge – već religijsko

Ključne riječi

Komentara 2

DL
dvanaest_legija
10:32 25.09.2021.

Dobro je da se netko javno usudi to reći! Kovid kult, koji održava svakodnevne "mise" stožera, svojom suludom odlukom da cijepljeni slobodno mogu širiti zarazu gdje god hoće budući da imaju "ausweis", tj. potvrdu da su pripadnici kulta, raširit će zarazu po bolnicama i domovima za starije!

AM
Amat
22:25 25.09.2021.

Borislave, razočarao si me svrstavši se u kult druge krajnosti. Kad ljudi nešto ne razumiju, obično se svrstaju na jednu stranu umjesto da priznaju da jednostavno ne znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije