Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROSLAV KULMER

Purgerski grof koji je uveo poštene nadnice

25.08.2021.
u 15:35

Obitelj Kulmer, koja se doselila iz Koruške, s godinama postala je jedna od najmoćnijih i najuglednijih u Zagrebu i Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 3

CR
Croissant
17:57 25.08.2021.

"Primjećuje da se u Budimpešti opet nastoji započeti stara igra sa Srbima, koji će s oduševljenjem prijeći na stranu krvnika Hrvatske. Mi, Hrvati, smatra grof, opet ćemo biti nesložni i razasuti, tako da Mađarima neće biti nimalo teško" - vremena prolaze, ali neke stvari ostaju iste

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
19:27 25.08.2021.

ovako će se i "našem" todoriću pisati naslovi za jedno 100 godina ...iako masonski život je lagan, ali je zato njima njihova smrt preteška.

PU
pupin
17:42 25.08.2021.

Nekako ovo kulmer zvuci nemacko? Ali vama je svejedno vi sve svojatate, posto ste bez istorije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije