Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nešto je jako bizarno u tome kad župana uhite zbog 10 tisuća kuna

U Čakovcu otkriveno spomen obilježje Hanni Szenes
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
10.09.2021. u 18:55

Neshvatljivo je da bi on tako nisko pao kao i da USKOK župana uhiti u akciji zbog iznosa od 10 tisuća kuna. Naravno, moguće je da se motivacija za sitnu korupciju krila baš u osjećaju sigurnosti zbog stečenog javnog povjerenja, osjećaju moći i pretjerane uvjerenosti da će baš on tu mitologiju realizirati tako da ništa neće krenuti po zlu.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar horuk
horuk
21:24 10.09.2021.

Kako nasoj ljevici kriminal njihovih drugova nikako nije strasan. A kako ti isti drugima izmisljaju i podmecu sve desetoro i stostruko vise i to sve uvjezbano od 45te.

CI
cirep22
21:40 10.09.2021.

Posavca kokošara USKOK snimio kako uzima lovicu od lika kojem pogoduje. Da je i jednu lipu uzeo nebitno je, uzalud ga opravdavate luzeri.

VA
vatreni24
20:10 10.09.2021.

Posavec je samo dio i na vrhu zločinačke organizacije na čelu sa čačićem koji su pljačkali državu a najviše preko HEP-a , državnih i lokalnih cesta, fingiranih poslova. Samo treba pročešljati izvođače i njihovu imovinu kao što je Pavlic asfalt-beton i brojni drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije