Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Može li Nijemac spasiti BiH, pacijenta koji je 26 godina zavezan u luđačku košulju

03.08.2021. u 09:17

Visoki predstavnici u BiH postali su (ne)formalno izvršna, zakonodavna i sudbena vlast. Svi su, uz političare, htjeli mijenjati i duh Daytona. Američki projekt željeli su pretvoriti u europski. Odnosno, višenacionalnu BiH pretvoriti u građansku. Po mjeri najbrojnijega naroda

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar southman
southman
12:15 03.08.2021.

Nema spasa za BiH. Hvala Bogu.

DU
Deleted user
10:00 03.08.2021.

ne ce uciniti apsolutno nista...sve se radi na stetu hrvata ...muslimanska politika iz sarajeva smatra da je bih iskljucivo njihova u srbe ne diraju a hrvate nastoje podciniti...hrvatski entitet..

DU
Deleted user
11:11 03.08.2021.

BiH ne može spasiti nitko osim trećeg entiteta za Hrvate i konfederalizacije države! Sve ostalo osuđeno je na propast odnosno kumuliranje nezadovoljstva koje će kad tad eksplodirati. Izgleda da nitko u EU a ni u BiH nije naučio jugoslavenski poučak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije