Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 5°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • ddh:

  O blazenom Alojziju koji je za Hrvate katolike vec odavno svetac, zna se o njegovom zivotu u Hrvatskoj sve. Problem o neznanju detalja koji se ticu Vatikana lezi u tome, da su se dosada Vatikanski arhivi uglavnom istrazivali od raznih ... prikaži još!ih povjesnicara, povjesnicara Yugokomunista i u stvari falsifikatora novije povijesti Hrvatske poput Jakovine, Klasica i Markovine. Ovima nije nikad bilo stalo, da se povijest o blazenom Alojziju istinito pise. U protivnom sva ta tri "bisera" medju povjesnicarima Hrvatske rade sve, da se blazeni Alojzije ne proglasi svetim. Medju hrvatskim ljevicarima u koje spada i 97" novinara u Hrvatskoj ima procentualno vise pritivnika proglasenju blazenog Alojzija svetim, nego medju Srbima. I to je stvarnost radi koje su puno detalja iz vatkanskog arhiva nepoznati.

 • Avatar Observer
  Observer:

  Naravno da je Franji tesko doznati istinu kad se savjetuje s bradatim lazovima.

 • Avatar SINIŠA POLJAK
  SINIŠA POLJAK:

  Istina je voda duboka, a povijest neumitno piše istinu. Kako be rekao Hrvatski narod: ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE SVE ISTINE SAZNAJU. BOŽE, HVALA TI NA KARDINALU STEPINCU.

Još iz rubrike Premium

Mali broj kafića otvorio svoja vrata u Šibeniku
13
Ivan Hrstić

Ima li u oku zakona razlike između onog koji ne želi dati sobu homoseksualnom paru i onog koji odbija poslužiti HDZ-ovca?

MIRKO GALIĆ

Nema se što država preznojavati zbog jednog ekstravagantnog vlasnika kafića

7
hakeri
POUKA SOLARWINDSA

Najveći i najsofisticiraniji hakerski napad koji je svijet vidio

5