Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
151 16°C
  • moškov:

    hrvatska ima dostatno svih energenata za svoje potrebe . ali hrvati nisu ni vlasnici ni gospodari nicega znacajnijeg u hrvatskoj ...jedino cega su hrvati vlasnici su autobusnih i avionskih karata za irsku i njemacku.

  • Harman:

    A zasto bi poskupjelo gorivo? Pa mi ga kupujemo na fantomskom mediteranskon trzistu za koje nitko ziv ne zna gdje je! Usput, ovdje u Njemackoj nije poskupjelo gorivo, pa zasto bi onda moralo u HR?

  • mikrogrizzly:

    S. Arabija je privatna država (obitelj Saud) i nije ni izbliza toliko kriva za nagla poskupljenja derivata nafte jer npr. u RH porez i ostala takva izdvajanja odnesu približno 2/3 maloprodajne cijene i zato se nemilosrdno ponderira svaka, pa i ... prikaži još! najmanja, korekcija cijene nafte na svj. tržištu. Da država smanji porezno opterećenje na neku normalnu razinu, što znači da u slučaju RH oporezuje naftne derivate samo s PDV stopom, navedenih epizoda ne bi bilo u tako dramatičnoj formi, zar ne? Međutim, to je ipak iluzorno očekivati odnosno uhljebi se održavaju na životu i preko te mjere, da se enormno oporezuje mobilnost stanovništva...

Još iz rubrike Premium

Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli sredstava za projekt Multisenzorsko zračno snimanje
14
MARINKO JURASIĆ

Ministar koji napada novinare zbog pitanja politički je diletant

Trgovina KTC više neće raditi nedjeljom
MARINKO JURASIĆ

Kako je Plenković ustao u obranu žena od rada nedjeljom

4
The spread of the coronavirus disease (COVID-19) in Stockholm
PROBLEMI U SUSTAVU

Kako su mrtvi razotkrili 'švedski model' borbe protiv koronavirusa

55