Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
68 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Toni Broo
  Toni Broo:

  Zašto se u Jasenovcu na te nekakve godišnjice skupi svega tisuću, dvije ljudi, a od 99% okupljenih tamo, nitko njima blizak zapravo u Jasenovcu nije stradao? Da je tamo bilo masovnih egzekucija, pa okupilo bi se najmanje 20,000 ljudi, kao ... prikaži još! što se u Bleiburgu okupi svake godine najmanje toliko jer se potomci i rodbina prisjećaju nestalih i stradalih na križnom putu. Oko Jasenovca se prodaje jugo-ljevičarska mitomanija. Pa nije Tito bez veze zaobilazio Jasenovac, odnosno nije nikada bio na tim godišnjicama u Jasenovcu jer mu se vjerojatno nije slušala propagada koju su on i njegova zlotvorska klika prodali svojim jugo-ljevičarskim ovcama.

 • pandur:

  Ne vjerujem da ste toliko povijesno i politički neobrazovani da ne znate što činite.Primarni problem u Hrvatskoj je što su još nikada demantirani velikosrpke,jugokomunističke i cionističke laži,manipulacije,poluistine i mitomanija.Jasno je da imate neku drugu agendu,a to je rehabilitacija zločinačkog jugokomunističkog ... prikaži još!g režima.Vi u konačnoj analizi niste prijatelj ni Srba,ni Hrvata,ni Židova,VI STE NEPRIJATELJLI ČOVJEČANSTVA I ISTINE.Geneza zla na ovim prostorima je velikosrpski hegemonizam i kolonijalizam,koji je što pod petokrakom,što pod kokardom,od 1912. do 1990. pobio samo peko 200.000 tisuća Albanacada ,Hrvate Muslimane,Crnogorce...ne spominjem.Srpska soldateska je ubijala Hrvate i prije prve Jugoslavije-u Odessi 1916. je srpska soldateska pobila,konzervativno,stotine Hrvata,austro-ugarskih zarobljenika,koji nisu htjeli u srpsku vojsku,samo 1935. godine,u miru su samo u Hrvatskoj srpski žandari pobili prema nepotpunim podatcima dva katolička svečenika i 111 hrvatskoh seljaka,dok je još njemački napad na Jugoslaviju1941. bio u toku,srpski vojnici i četnici su pobili,prema nepotpunim podatcima,preko 300 hrvatskih civila,od srpnja do rujna 1941. su srpski pobunjenici pod četničkom i partizanskom zapšovjedništvu pobili preko 4.000 civila,Hrvata i Muslimana..Samo nepismena budala ne zna da Spomen Područje Jasenovac provodi velikosrpsku i jugokomunističku propagandu i da je njihov popis žrtava krivotvoren.Na popisu je čak Mirko Breyer poznati intellektualac koji je umro 1946.

 • Deleted user:

  Naravno da ima guja. Crveni se, samo da je vidiš.

Još iz rubrike Premium

Zagreb: Gradonačelnik Bandić na smotri Zimske službe
10
Iva Boban Valečić

Bandić HDZ-u i dalje bolji kandidat od bilo kojeg 'lijevog'

Denis Derk

O eliti koja misli da joj novac daje pravo na ponižavanje

75ème anniversaire du débarquement - Entretien entre le président Donald Trump et le président Emmanuel Macron à la préfecture de Caen.
TOMISLAV KRASNEC

Nitko ne zna dokle je Trump spreman ići

5