Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dokad će Marko Skejo svaki Dan pobjede u Kninu pretvarati u poraz?

11.08.2021. u 12:02

Nekoć ratnik, danas opasni klaun, Skejo je postao franšiza za mržnju i isključivost, sve ono što HOS-ovci nisu. On je uvreda za tu postrojbu, za sjećanje na Domovinski rat i za branitelje koji 1991. nisu išli u rat za NDH, već za Hrvatsku

Komentara 106

Avatar dmitarX
dmitarX
12:29 11.08.2021.

Rašovićka, daj malo o komunističkim simbolima koje je sav normalan svijet odavno osudio i zabranio. I daj malo piši o komunističko-partizansko-četničkim pokoljima nad nedužnim narodom...misliš li ti da mi ne znamo ili ne pamtimo što je bilo?

Avatar Zavratnica
Zavratnica
12:30 11.08.2021.

Mislim da su sramotni jedino ovakvi tekstovi. Placam premium kako bi procitao neki pametni Vecernjakov komentar,a ne ovakvu hrpu gluposti.

LD
Liberalni.Demokrat
12:19 11.08.2021.

Franjo Tuđman: "NDH je izraz volje i težnje hrvatskog naroda za svojom slobodom i neovisnošću"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije