Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • tisk:

    Iza onih koji su jedva dočekali da oblate M. Bandića ostat će samo zlo, dobro ste zaključili g. Ivkošić. Kao i iza zastrašujuće negativnih i vulgarnih komentatora kojima VL da je platformu. Kao ovom gore "MosMIGa".

  • Ntomic:

    Pa evo za sve čitatelje i građanske elite malo povijesnih činjenica o Poganoj Vlaci, izravno od mještanina. Ime potiče od Turskih vremena kako bi ih se ustrašilo da što manje dolaze po poreze. Elektrifikacija ove "zabiti" , kako vele reći ... prikaži još! mnogi autori, napravljena je krajem 50-tih, Asfaltna cesta došla je '76,a vodovod 1986. Sve ovo većim dijelom platili su sami mještani mukotrpno radeći. Primjerice vodovodni priključak plaćen je 4.000DEM za jedno domaćinstvo. Nije im nitko dao ni stanove, ni građanski odgoj, po partijskom ključu kako bi se osjećali elitom. Mislim da i danas u Hrvatskoj ima gradova u kojima nema asfalta ili nečeg što se smatra "nezabiti". Iako zabit se ogleda u zloći srca i blaćenju onih koji su uspješniji, pošteniji od nas samih.

  • bernard1:

    komentar izbrisan je li druze nouvinaru ..u kojem je pisalo kako su ljudi tako isto stajali na pokopima tita i tudjmana i kleli im se na vijernost i ne skretanja sa njihova puta da bi ih nedugo posli okricala u ... prikaži još!a u grobu za rat i privatizaciju..kojim su kumovali a njih ucinila sirotinjom i robovima ..pa ce tako sljedom mentalnoga sklopa to isto uciniti i ovom pokojnom..vec sutra..zivi bili pa vidili..i za to komentar izbrisati je dokaz o kontinuitetu njihova ista mentalna sklopa..je li tako druze nouvinaru..ha..ha.

Još iz rubrike Premium

Pogreb djevojčice Nikoll na gradskom groblju u Novoj Gradiški
5
RENATA RAŠOVIĆ

Može li kod nas, po uzoru na Tijanin zakon u Srbiji, zaživjeti Nikollin zakon?

Zagreb: Sjednica Vlade RH održana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici
TOMISLAV KRASNEC

Ni Vlada u pisanju, ni poduzetnici u kritici plana oporavka ne izlaze iz plićaka

2
Zračna luka Franjo Tuđman bilježi mnoga otkazivanja letova nakon povećanog broja zaraženih
JOSIP BOHUTINSKI

U Zračnoj luci 'Franjo Tuđman' žrtvovali Croatia Airlines da bi spasili sebe

12