Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECESIJSKA ŠANSONA

Premijera 'Gosta' u Lisinskom

09.04.2009.
u 19:48

Collete i Gerard su sredovječni bračni par. On je već tri godine bez posla, ona ne uspijeva skuhati večeru, kreditna kartica ne reagira na "peglanje", izvješća s kladionica samo su bezbroj neostvarenih dobitaka, a susjed Alexander je prilično naporan. Sada, novo zaposlenje je nadohvat ruke - poslodavac dolazi na večeru. I upravo naporni susjed zna najbolje - jer on je čarobnjak za odnose s javnošću koji k tome i kuha.

U maloj dvorani Lisinskog u srijedu je u koprodukciji Gradskog kazališta Sisak i teatra Epilog premijerno izveden "Gost". Prema tekstu L'Invite francuskog pisca Davida Pharaoa predstavu je režirao Jasmin Novljaković koji o tekstu kaže:
- Tekst je zaista dobro napisan, s izvrsnim likovima i jako lijepo vođenom pričom. Najveća je kvaliteta što je nama vrlo blizak i, nažalost, vrlo realan.

Sumorna stvarnost građanske obitelji postat će vedra komedija i u sat i pol razigrane predstave osvojiti publiku.


Više o temi

Gradsko kazalište Sisak i teatar Epilog premijerno su izveli predstavu "Gost", prema tekstu Davida Pharaoa. Predstavu je režirao Jasmin Novljaković, a glume Slavko Juraga, Matija Prskalo, Vinko Štefanac i Zvonimir Munivrana.

Želite prijaviti greške?