Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.12.2011. u 12:00

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, voli se predstavljati skromnim i vrijednim čovjekom

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, voli se predstavljati skromnim i vrijednim čovjekom. Tko nije bar jednom čuo njegov poziv “idemo delat” ili vidio reportažu o gradonačelniku maratoncu koji pješači na Sljeme i trči svaki dan u zoru deset kilometara. Supermen iz Pogane Vlake ipak se umorio. U četvrtak navečer prošetao je središtem grada toliko umoran da nije mogao držati kišobran u ruci. Srećom, našao se tu plaćeni djelatnik iz pratnje da drži gradonačelnički kišobran nad Bandićevom glavom.

Dajmo da odmara

Milanović i Čačić umirovili šefa umirovljenika

Silvano Hrelja (53), predsjednik HSU, sam je sebe uvjerio da je umirovljen pa je odlučno odbio mjesto ministra rada. Ne čudi da su mu sada partneri “uzeli” i mjesto potpredsjednika Sabora. Da se ne umara.

Splitski akvarel

Zastupnik Kerum razgovarao sa smrdljivim majmunom

Željko Kerum, saborski zastupnik iz kvote HDZ-a, namirisao je saborski imunitet pa ne bira riječi kada mu novinari postavljaju pitanja. “Jedi govna, smrdljivi majmune!” nadahnuto je odgovorio novinaru Slobodne na pitanje kako je tvrtka “Latebra” Fani Horvat dobila kredit od dva milijuna eura za gradnju restorana na Marjanu. Tvrtka “Latebra” imala je lani prihod od samo devet (9) kuna, a raznih obaveza ima već 20 milijuna kuna.

Iz laboratorija dr. Tuđmana

Otkrivena tajna kap Šeksove krvi

Franjo Tuđman, prvi hrvatski predsjednik, u svom osobnom dnevniku čiji se treći dio pojavio u prodaji na kioscima iznosi niz zapažanja iz druge polovice osamdesetih godina o političarima od kojih su neki još uvijek aktivni. Tako je u bilješci iz 1986. za Vladimira Šeksa napisao kako “mora da je u njemu kap židovske krvi” jer kako drugačije objasniti “to kako se on snalazi u ovim našim prostorima između Beograda i Ljubljane, iz svog Osijeka, a preko Zagreba”. Tada još Tuđman nije znao da će ga taj i takav Šeks tri godine kasnije, 1989. postaviti za prvog predsjednika HDZ-a i to javno priznati u prosincu 2011.

Komentara 9

Avatar seneka
seneka
12:27 17.12.2011.

Ko spomene kerumovu DJEVOJKU Fani,taj se nema ni pravo žaliti,ako željac povileni. Djevojka,moš mislit,al dobro razlokana...

VI
vidimškoj
16:03 17.12.2011.

nosija bi Bandić kišobran da nije grmilo.Računa on ako grom opali prvi je na redu oni koji ga nosi a njemu šta ostane. Račan je u svojoj koaliciji ima gnojni čir zvani Budiša a bojim se da je Milanović dobijaa čir u imenu Čačića.Nadam se da je Hrelja razuman čovik pa će to progutat. Kerum je dosta vrimena proveo sa smrdljivim majmunima (neka mi majmuni oproste) pa zna kako oni mirišu.Ja od prvog dana govorin da ta mala fani kad se tušira mora dobro pazit da joj se tiket ne smoči jer ako ostane bez tiketa ostade i bez imetka. Mi nismo svjesni koju sriću imamo da se Šeks nija rodija dvadesetih godina prošloga stoljeće.Sve ostalo prepuštam vašoj mašti........

TO
Toni50
12:10 17.12.2011.

Ljepo je biti novinar sa finim hrvtskim karakterom. Tražim a i kad ne nađem znam da se nasladim sa kišobranom da bi sposrao hercegovca gradonačelnika. Prvo ga pravo prikažemo mi iz metropole Zagreb odakle je on došljo iz koje selendree i kako se prekakava sa njegovih 10 km. Dok mi koji to piškaramo nismo u stanju ni 1 km. da potrćimo a da se ne ukakakmo... Istinu pišem i opet lažem kada to kažem , prdržao kišobran, ja dok su gradonačelniku bile obje ruke zauzete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?