Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umjetnine

Policija iznijela slike iz Vidoševićeve vile

nadan vidošević slike
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/8
21.11.2013.
u 16:09

Vidošević se trenutačno nalazi u istražnom zatvoru koji mu je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

Policajci su danas ponovno obišli vilu Nadana Vidoševića u Gornjem Prekrižju u Zagrebu, ovaj put da bi iznijeli umjetnine u vlasništvu predsjednika HGK.

Podsjetimo, vrijedna umjetnička djela pronađena su u posebnom skrivenom bunkeru u kući Nadana Vidoševića, koji je osumnjičen za izvlačenje novca iz te institucije. Vidošević se trenutačno nalazi u istražnom zatvoru koji mu je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

>> Prisjećanje majstora: Kako smo Nadanu gradili bunker

Komentara 1

VI
vinko24
17:51 22.11.2013.

Kad bi ova "vrsta" pojedinaca znala, da ce biti kaznjeni po "starom" sistemu, nebi im palo na pamet, ovo sve raditi. No, danas imamo novi sistem kaznjavanja, tako da se nitko ne boji "kazne".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije