Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET Uoči Europskog prvenstva ozlijedio se i Mirza Džomba

Peh za pehom, Džombino koljeno upalilo alarm

ruk-djo-txt.jpg
import
23.01.2006.
u 13:25

ZAGREB - Nakon prvog dana karlovačkih završnih priprema naših rukometaša za nastup na Europskom prvenstvu stigla je nova briga - ozlijedio se Mirza Džomba. A EP samo što nije počeo, četvrtak je tako blizu. Nakon doskoka, Džombino je koljeno "propalo", svi su se uhvatili za glavu.

- Ultrazvučna pretraga u nedjelju prijepodne pokazala je da, nasreću, ništa nije puknulo, da je medijalni kolateralni ligament nategnut. Za Džombu slijedi trodnevna stanka - izvijestio je liječnik naših rukometaša dr. Josip Feldbauer.

- Boli, prerano je za neku čvršću prognozu, koljeno se još nije ni potpuno ohladilo. Prije dvije godine imao sam istu ozljedu, tada me na terenu nije bilo tri tjedna. No, sada mi se ne čini da je tako loše kao tada. Dobio sam već koljenicu, optimist sam, ali kad je koljeno u pitanju nikad se ne zna - sa zabrinutošću u glasu ispričao je Mirza Džomba.

- Samo da nema ozljeda, čuje se uvijek iz našeg tabora uoči velikih natjecanja. A uoči prvenstva u Švicarskoj one se samo nižu. Počelo je s Nikšom Kalebom, ozlijedio se dan nakon što je prijavljen Europskom rukometnom savezu na popisu 24 igrača za nastup. Davor Dominiković na pripreme je stigao sa štakama.

Zatim su trbušni mišići iz treninga na neko vrijeme izbacili i Denisa Špoljarića, pa se javilo koljeno Vlade Šole. Domagoj Duvnjak i Ivano Balić izostali su kratko, Lackoviću je u Poreču na treningu stradao natkoljenični mišić. Petar Metličić stradao je na Croatia-Slovenia cupu, napuknula mu je, kao posljedica udarca, koščica između nosa i čela. I sad Džomba. Peh za pehom. Upaljen je alarm.

Želite prijaviti greške?