Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.09.2012. u 12:00

Ministarstvo mora i prometa razmatra prijedlog da se reducira broj polazaka trajekata prema otocima.

Zoran Milanović, predsjednik Vlade RH, mislio je ozbiljno kada je u kolovozu izjavio da je „život na otocima lakši nego u ostatku Hrvatske“. Kako bi otočane spustila na razinu ostatka, hrvatska Vlada, odnosno Ministarstvo mora i prometa, razmatra prijedlog da se reducira broj polazaka trajekata prema otocima. Reducirat će se čak i isplative trajektne linije pa nije jasno o kakvoj je uštedi riječ. Osim ako ideja nije iseliti i preostale otočane na kopno, nakon čega nam više neće ni trebati trajektne linije.

Josipa Rimac ponosno se kiti brošem Jadranke Kosor

Jadranka Kosor, bivša premijerka, smanjila je svoju bogatu kolekciju broševa za broš s motivom kninske Tvrđave, tj. Krune kralja Zvonimira i kninske zastave. Broš je fino zapakirala i poslala na kućnu adresu stranačke kolegice Josipe Rimac. Kninska gradonačelnica Rimac taj joj je potez javno zamjerila jer to nije bio osobni dar, već „dar grada Knina i njegovih građana posebno izrađen za Jadranku Kosor“. Građani Knina ne trebaju biti zabrinuti za sudbinu broša jer se sama Josipa Rimac pohvalila kako ga sada ona nosi na stranačkim skupovima. To što je broš posebno izrađen za Jadranku Kosor, ni najmanje joj ne smeta.

Thompsonu opet treba pozamašna posudba iz Ekvadora

Marko Perković Thompson, pjevač s pozamašnim poreznim dugom, iz medija je doznao da duguje više od milijun kuna poreza. Opet će morati posuđivati novac od svog prijatelja Diega iz Ekvadora.     

Smeta li 
biskupu Košiću štovanje cara Dioklecijana

Vlado Košić, sisački biskup, „zaprepašten je i ljut“ priredbom Keltska noć koja je građane provela 2400 godina kroz povijest, od vremena kada su gradom na Kupi šetali druidi do današnjih dana, jer se „na istoj priredbi slave i sveti Kvirin i sisački partizani“. Košić je čak zabranio „upotrebu imena sv. Kvirina zajedno sa zločincima partizanima“. Cara Dioklecijana nije ni spomenuo premda je zapravo taj car progonio svetog Kvirina. 

Komentara 2

CV
crna vrana
08:15 14.09.2012.

Ako premijer kaže da otočani predobro žive, logično je da im ministar Dončić-Hajdaš ukida trajektne linije. Neka otočani lovatori svaki sebi kupe gliser pa neka se vozaju ,ako im je do vozikanja tamo -vamo. Ministar je inače novopečeni doktor znanostiti koji se je dokazao ekspresnim rješenjima tipa koridor kroz Neum. Dečec je preveč na zagorskom delancu.

BS
bstrabi2
11:23 14.09.2012.

Pa Premijer zna.On na ljetovanje .Ide s državnim helikopterom.I zato misli ako on dobro živi.Da i tako si i na otoku mogu sve preuštiti.Premijeru bi bilo najbolje.Da zajedno s svojim kukurikačima od kukuriće iz hrvatske....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?