Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANOVIĆ O VIDOŠEVIĆU:

VIDEO 'Optužbe su teške, sve to zabrinjava'

zoran milanović
Foto: Screenshot
12.11.2013.
u 18:57

Kao što vidite, naša vlada nema puna usta borbe protiv korupcije i ne razmeće se time, rekao je Milanović

– Optužbe su teške, treba ih dokazati na sudu i mogu se ograničiti na komentar da sve to zabrinjava – rekao je večeras premijer Zoran Milanović upitan da komentira jutrošnje uhićenje predsjednika Hrvatske gospodarske komore Nadana Vidoševića.

– Nema smisla da to komentiram jer uhidbene dokumente nisam vidio, dokumente o istrazi nisam vidio, o tome znam iz medija, kao što znate i vi. Kao što vidite, naša vlada nema puna usta borbe protiv korupcije i ne razmeće se time. Svi oni koji imaju puna usta borbe protiv korupcije, a zna se tko su to bili, po pravilu su uvijek najsumnjiviji. Neću vam reći ni to da institucije rade svoj posao, zna se i tko je to govorio – dodao je premijer Milanović.

>> Tko je Nadan Vidošević? Pročitajte cijelu biografiju!

Komentara 18

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
19:39 12.11.2013.

sve blize Mesicu...heheheh

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:11 12.11.2013.

Kad će zamp doć na red premijeru....pa oni rade potpuno po istom principu kao i hgk-a....red se neki mora znat...

FR
Franciskoo
19:39 12.11.2013.

Daj Bajiću malo istraži Milanovićeve frendove i rodbinu ( Lovrić, Antešić, Mršić, Linić, Krešimir Milanović),a mogao bi istražiti i samog Milanovića i jednu banku koja obožava Zorana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije