Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaški turnir

Naši ponovo igraju protiv publike, s domaćinima Brazilcima za četvrtfinale

Hrvatska - Argentina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.08.2016.
u 07:15

– Opet nas čeka utakmica s izraženim navijanjem protiv nas. Brazilci imaju agresivne bekove, baš kao i Argentina, pa će to biti slična utakmica

Nakon dva kola košarkaškog turnira i Hrvatska i Brazil imaju po pobjedu i poraz (Brazil protiv Litve) pa bi njihov međusobni dvoboj mogao biti prijelomna utakmica za četvrtfinalne izglede. A za siguran prolaz među osam trebat će tri pobjede premda ima i kombinacija u kojima bi i dvije bile dovoljne.

– Opet nas čeka utakmica s izraženim navijanjem protiv nas. Brazilci imaju agresivne bekove, baš kao i Argentina, pa će to biti slična utakmica u koju moramo ući puno bolje – ističe Bojan Bogdanović.

– Ne znam je li dobro za nas to što su Brazilci pobijedili Španjolsku, a dosta dobro igraju potaknuti domaćom publikom – dodaje Luka Babić

Komentara 3

SA
santos008
08:50 11.08.2016.

Molite Boga da vam izbornik ne dobije par tehnicki gresaka.To je cudo kako se taj covjek odnosi prema vama ,vise vam je donio stete nego svi suci skupa.

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
12:09 11.08.2016.

Ma ukoliko ovi naši brojni uvoženi Bosanci odigraju kako treba naša hrvatska repka je uvijek za pobjedu spremna.

Avatar nekakav
nekakav
14:10 11.08.2016.

na terenu ne smije biti više od 5 igrača svake momčadi. ne kužim naslov, brazilaca bude više na terenu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije