Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH NA IGRAMA

Blanka Vlašić dobila 30.000 kuna za osvojenu broncu

Blanka Vlašić, doček u Splitu
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
26.08.2016.
u 18:07

- I dalje želim skakati i pobjeđivati, a ova brončana medalja samo mi je daljnji poticaj - kazala je Blanka.

Splitsko-dalmatinska županija u petak je sa 30.000 kuna nagradila atletičarku Blanku Vlašić osvajačicu brončane medalje u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Župan Zlatko Ževrnja je na svečanom prijemu, predajući Blanki ček s tim iznosom, čestitao našoj atletičarki na vrhunskom uspjehu i svemu onom što godinama predstavlja u hrvatskom sportu.

Blanka Vlašić je zahvalila županu na podršci koju joj pruža Splitsko-dalmatinska županija te rekla kako se nada da će u svojim sljedećim nastupima i dalje ostvarivati izvrsne rezultate.

- I dalje želim skakati i pobjeđivati, a ova brončana medalja samo mi je daljnji poticaj - kazala je Blanka.

Ona je istaknula kako sada počinje "drugo poluvrijeme"  njezine karijere te je ponovila kako joj je želja natjecati se  i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

- Još uvijek ima špirita u meni i još se želim baviti poslom kojeg volim - poručila je Blanka.

Splitsko-dalmatinska županija je prije četiri dana darivala 40.000 kuna splitskom jedriličaru Tončiju Stipanoviću za osvojenu srebrnu medalju u klasi Laser na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

>> Blanka Vlašić - uz velike patnje i boli pokazala veličinu

Komentara 1

PU
Pulchrum
13:09 19.09.2016.

Predivna žena, predivna atletičarka, uzor djeci, ali i odraslima, što znači izdržati i kad sve boli i ići do kraja. To se može samo ako je Stvoritelj uz tebe, zna to dobro Blanka i hrabro i neustrašivo priznaje tko je njena pomoć i snaga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije