Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika, TE-KVON-DO...

Hrvati danas na OI: Vaterpolisti po medalju, Blanka skače, Fantela i Marenić idu po zlato

Hrvatska - Brazil
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
Autori: Hrvoje Delač, Hina
18.08.2016.
u 10:04

Danas ćemo saznati kakvog će sjaja biti medalja Šime Fantele i Igora Marenića u klasi 470

Trinaestog natjecateljskog dana na XXXI. Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, u četvrtak 18. kolovoza, održat će se natjecanja u 19 sportova, u njih 11 dijelit će se medalje, a hrvatski sportaši nastupit će u atletici, te-kvon-dou, jedrenju i vaterpolu.

ATLETIKA – Sara Kolak nastupit će u finalu bacanja koplja (2.10 sati, petak), Filip Mihaljević i Stipe Žunić nastupit će u kvalifikacijama bacanja kugle (14.55 sati) uz mogući nastup u finalu (1.30 sati, petak), a Ana Šimić i Blanka Vlašić nastupit će u kvalifikacijama skoka u vis (15 sati)

TE–KVON-DO – Ana Zaninović nastupit će u kategoriji do 57 kilograma, gdje će joj u osmini finala suparnica biti Iranka Kimia Alizadeh (16.30 sati), a Filip Grgić u kategoriji do 68 kilograma gdje će se u osmini finala boriti Španjolac Joel Gonzalez Bonilla (od 17.15 sati)

VATERPOLO – Polufinalna utakmica Hrvatska – Crna Gora (17.20). Naši vaterpolisti pobijedili su ih u skupini, a ako to danas ponove, srebro je osigurano

JEDRENJE – Danas ćemo saznati kakvog će sjaja biti medalja Šime Fantele i Igora Marenića u klasi 470. Zbog nedostatka vjetra, jučerašnji plov je odgođen te bi se trebao održati danas. Naš dvojac trenutačno je vodeći u ukupnom poretku s 11 bodova ispred Grka Mantisa Panagiotisa i Kaglialisa Pavlosa te 13 ispred Australaca Belchera i Ryana.

>>Lucija Zaninović na rubu suza: Ovo je bilo loše, jako sam razočarana

>>Šime Fantela i Igor Marenić vode: Bez vjetra, odluka o zlatu u četvrtak

Komentara 6

LI
liliZG
10:18 18.08.2016.

već smo zbrojili medalje , niti na teren nismo izašli.... prestrašno... apsolutno prestrašno...

Avatar jumanji
jumanji
11:48 18.08.2016.

možda na kraju izgube kao i oni drugi

DU
Deleted user
17:21 18.08.2016.

Trebali smo uzeti zlato u rukometu, broncu u košarci i srebro u vaterpolu. Znaci jedino pobjeda protiv Crnogoraca ublaži neuspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije