Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na RastRaft – Extreme X-Sports & Music Festival

rastraft (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
02.05.2011.
u 12:55

Darujemo 5x2 ulaznice za festival koji se održava od 13. do 15. svibnja 2011. u Slunju

Za sve ljubitelje ekstremnih sportova, prekrasne prirode i dobre glazbe, 3 u 1 – RastRaft extreme i ove godine nastavlja sa svojim petim, dosad najvećim i najbogatijim izdanjem i donosi novitete među sportskim disciplinama i hrpu iznenađenja!

Na ovogodišnjem izdanju posjetitelje očekuje bogat program, koji se i ove godine sastoji od sportskog (Rafting, Paintball, Freeclimbing, Dirtjump, Bike Trials, Slackline) i glazbenog dijela, koji će se odvijati na 3 stagea (Rock, Electro i Dub-Reggae). Broj sportaša koji će se ove godine natjecati na festivalu premašit će prošlogodišnju brojku, kada je na RastRaftu sudjelovalo više od 300 natjecatelja iz više od 8 zemalja. Sva sportska natjecanja održavaju se u bajkovitim Rastokama, a njihovo praćenje za sve posjetitelje slobodno je i besplatno. Svi posjetitelji željni adrenalina i ove godine će se moći okušati u pojedinim sportovima, kao što su paintball, slackline, a oni najhrabriji imat će mogućnost i spuštanja niz rijeku Koranu u raftovima ili kajacima.

Glazbeni dio festivala i ovoga puta otvara se na tri stagea, a glavni, rock-stage ove godine seli na otvoreno i postaje OPEN-AIR. Elektro i dub-reggae stage i dalje su smješteni u halama. Festival širi i prostor održavanja, a lokacija je ista kao i prethodne dvije godine - bivše RIZ-ove hale.

NASTUPAJU:

ROCK STAGE- open-air;

-ZABRANJENO PUŠENJE (BIH) - PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS(HR) -JOKE (F) -ZOSTER (BIH) -POSTOLAR TRIPER (HR) -FINGER, TRIGGER HAPPINESS (HR) -THE KESH (HR) -HI-FI (HR) -MICROPHONE HOOLIGANS (HR)-LASY CHAIN(HR)

ELEKTRO STAGE;

-DR MOTTE (D)-PELERAMA (HR)-DJ QUICKSILWER (D)-DJ PERO FUELL HOUSE (HR) - DJ MR.DARIO (HR) -DJ_PROTOTIP(HR) ...........

DUB-REGGAE STAGE;

BAM WISE (HR)-BANANA ZVUK (HR)-SOPOT (BIH)-ROOTS IN SESSION (SLO)-ITAL JAM (HR) -KING SHAGO SOUNDSISTEM (HR)- CHAKA,-POPAY,- OZ&YURI

Ulaznice:

DVODNEVNA ULAZNICA - u pretprodaji 175,00 kn..... na dan festivala 200,00 kn

Preprodaja ulaznica; Sva prodajna mjesta EVENTIM-a

JEDNODNEVNA ULAZNICA - 100,00 kn... moguće kupiti samo na dan festivala

KAMPIRANJE BESPLATNO - uz kupljenu dvodnevnu ulaznicu

Više detalja na ; www.RASTRAFT.com ili Fejsu „Rastraft extreme festival“

Vecernji.hr daruje

Ako želite uživati u ovom festivalu, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?