Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na Prvi motoristički sajam u Hrvatskoj

ZV (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
20.04.2012.
u 16:00

Motoristi će se okupiti na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 11, 11a i 11d kako bi posjetiteljima predstavili sav sjaj i glamur bajkerskog života

Da su im lica stroga, a srca meka pokazali su puno puta. No, sljedećeg vikenda, članovi dvjestotinjak moto klubova iz Hrvatske i inozemstva na pravoj motorističkoj “špici” pokazat će svoj poduzetnički, ali i umjetnički duh.
Na Prvom motorističkom sajmu (od 27. do 29. travnja), motoristi će se okupiti na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 11, 11a i 11d  kako bi posjetiteljima predstavili sav sjaj i glamur bajkerskog života.

Na tzv. Saboru bajkera organizatori, Udruga Veronika Vere i Dar s neba d.o.o, u suradnji s partnerima prezentirat će najnovije modele BMW-a, Harley Davidsona, Suzukija i drugih glasovitih mašina.

S obzirom da su bajkeri veliki humanitarci, ni ovaj sajam neće proteći samo u zabavi. Zainteresirani ljubitelji brzina, tijekom trajanja sajma, na licu će se mjesta moći upoznati s mogućnostima osiguravanja motora i vlastitog života i mogućnostima kreditiranja (savjetovat će ih savjetnici OVB Allfinanza, Privredne banke Zagreb te Generali, Allianz i drugih osiguranja), te će kroz predavanja, koja će voditi predstavnici MUP-a RH, posjetitelji, ali i bajkeri naučiti ponešto novo o sigurnosti motociklista u prometu.

Neće izostati ni mnogobrojne nagradne igre, druženja s poznatim licima iz hrvatskog javnog života, kao ni glazbeni spektakli. Na rasporedu su koncerti Divljih jagoda, Atomskog skloništa i grupe Preki sud te house party stranih (DJ PHNTM, Austrija) i domaćih gostiju (DJ Nick Milly, DJ Ivica Petak, DJ Gogolesko, DJ Mary), praćen jedinstvenim svjetlosnim spektaklom tvrtke ProLight.

Cijena ulaznice za posjetitelje sajma je 20 kn. Braniteljima, nezaposlenima (koji prilože potvrdu o nezaposlenosti), umirovljenicima, studentima i djeci starosne dobi do deset godina, ulaz na sajam je besplatan.
Karte za koncerte u preprodaji su od subote, 21. travnja, a cijena ulaznice za sva glazbena događanja je 50 kn.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na sajam, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Želite prijaviti greške?