Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na predstavu \'Cijeli svijet je pozornica\'

Cijeli svijet je pozornica
Vedran Metelko
PR
Autor
PR članak
18.04.2012.
u 17:02

Darujemo ulaznice za predstavu koja će se održati 20. travnja u kazalištu Vidra u 19:30h

Nakon više od 20 izvedbi u posljednjih nekoliko mjeseci, predstavu „Cijeli svijet je pozornica“ ovog petka možete pogledati posljednji put u sezoni! Luka Vidović i Atomic Dance Factory uvest će vas u svoj čarobni svijet plesa, iluzije i glume, a u prodaji je samo stotinjak ulaznica na blagajni kazališta Vidra te na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 50 kuna.

Luka Vidović i Atomic Dance Factory spremni su još jednom oduševiti djecu i roditelje jedinstvenom kombinacijom trikova, plesa, glume i glazbe! Kroz predstavu nose čak 80 atraktivnih kostima koje je izradila cijenjena koreografkinja Jadranka Tomić, a energične koreografije rasplesat će vas – ukoliko to želite!  Također dokazuju da spoj modernih i tradicionalnih vrijednosti može biti itekako kvalitetan i privlačan. 

Izvođači su ovaj put pripremili i vrijedne poklone kako bi svečano obilježili posljednju predstavu sezone! Luka Vidović i Atomic Dance Factory, u suradnji s agencijom Speranza, poklonit će jednom posjetitelju putovanje za četveročlanu obitelj u Poljsku i to u lipnju ove godine! Kako bi obiteljska zabava bila još bolja, prijatelj predstave „Skybowling“ vam uz svaki plaćeni sat daruje sat kuglanja gratis, samo je potrebno ulaznicu od predstave predočiti na blagajni Skybowlinga u Arena centru.

Ovaj zabavan program idealan je za cijelu obitelj pa ne sumnjamo da će još jednom djeca i roditelji pohrliti na izvedbu kako bi otkrili što im sve spremaju iluzionist Luka i odlični plesači Atomic Dance Factory! Kvalitetan sadržaj koji je istovremeno moderan, neobičan, poučan, zabav i cool očekuje vas već 20. travnja u kazalištu Vidra!

Vecernji.hr daruje

Ako želite u kazalište, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?