Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na film "127 sati" redatelja Dannyja Boylea

Lino Červar
vl
PR
Autor
PR članak
09.02.2011.
u 12:39

Darujemo 5x2 ulaznice za projekciju filma u terminu po izboru u Movieplexu.

127 sati novi je film redatelja Dannyja Boylea, dobitnika Oscara za najbolji film Slumdog Millionaire 2008. godine. 127 sati istinita je priča o nevjerojatnoj avanturi Arona Ralstona (James Franco) i njegovom pokušaju da se spasi nakon što je ostao zaglavljen pod stijenom u uskom usjeku zabačenog kanjona u Utahu. Čekajući čudo, Ralston se prisjeća svojih prijatelja, ljubavnica (Clémence Poésy) i dviju planinarki (Amber Tamblyn i Kate Mara) koje je sreo prije nesreće.

Tijekom narednih pet dana Ralston se bori sa silama prirode i vlastitim demonima, te na kraju u sebi pronalazi hrabrost i snagu da učini sve što je u njegovoj moći da se izvuče. Ispričana kroz dinamičnu narativnu strukturu, 127 sati je uzbudljiva priča koja govori o tome što smo sve u stanju učiniti kad odaberemo živjeti.

 Fox Searchlight Pictures i Pathé, u suradnji s Everest Entertainment, a Cloud Eight / Decibel Films / Darlow Smithson production, predstavljaju film 127 sati. Redatelj filma je Danny Boyle. Scenarij potpisuju Danny Boyle i Simon Beaufoy (SLUMDOG MILLIONAIRE) prema knjizi Arona Ralstona Between a Rock and a Hard Place. Producenti su Christian Colson, Danny Boyle i John Smithson, izvršni producenti Bernard Bellew, John J. Kelly, François Ivernel, Cameron McCracken, Lisa Maria Falcone i Tessa Ross.

U filmu glume James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara, Clémence Poésy, Kate Burton i Lizzy Caplan. Snimatelji su Anthony Dod Mantle, B.S.C., D.F.F. (SLUMDOG MILLIONAIRE) i Enrique Chediak (28 DAYS LATER), scenograf i kostimograf Suttirat Larlarb (SLUMDOG MILLIONAIRE), montažer je Jon Harris (KICK-ASS), a glazbu je napisao A.R. Rahman (SLUMDOG MILLIONAIRE).

Vecernji.hr daruje

Želite li pogledati ovu nevjerojatnu avanturu? Posjetite našu Facebook aplikaciju Vecernji.hr vas vodi na evente i slijedite upute!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?