Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite Electrolux Ultrasilencer™ Zen usisavač i pretvorite čišćenje u opuštanje

Electrolux Ultrasilencer™ Zen usisavač
Foto: Promo foto
1/2
29.09.2016.
u 15:29

Usisavanje napokon više nije stresan kućanski posao

Sretna dobitnica je Iva Škarica iz Ivankova. Čestitamo!

Što se dogodi kad iz ormara izvadite svoj usisavač? Bježe li ukućani po hitnom poslu iz kuće, a susjedi stavljaju slušalice? Možete li zamisliti uključivanje sadašnjeg uređaja iza 22 sata ili prosutu večeru ostavljate na podu do jutra kako ne biste probudili cijelu zgradu? Poštedite svoje kućne ljubimce panične jurnjave već i na pojavu usisavača i odaberite najtiši uređaj za održavanje vašeg doma.

Electrolux Ultrasilencer™ Zen usisavači stvoreni su za opuštajuće čišćenje bez stresa i buke. Odaberite vrijeme koje vam najbolje odgovara za kućanske poslove, bilo to u ponoć ili za vrijeme popodnevnog odmora vaše bebe - novi modeli neće omesti nikoga u snu ili važnom poslu.

Zvuk usisavanja doseže samo 58 decibela, a inovativni sustav Silent Zen™ buku zamjenjuje umirujućim zvukom uz pomoć optimizirane izolacije filtra i posebne konstrukcije motora i mlaznice. Aerodinamični i glatki profil unutrašnjosti četke također doprinosi smanjivanju glasnoće zvuka.

Tihi rad nije jedina odlika Zen usisavača - prilagodljivi su svim prostorima i korisnicima. Dvije integrirane ručke, veliki mekani kotači, više vrsta nastavaka za usisavanje, adaptacija parametara za različite vrste površina i kabel od 12 metara omogućuju najjednostavnije usisavanje cijelog stana, uključujući inače nedostupne kuteve i prostore iza namještaja.

ZEN Animal najtiši je model za sve vlasnike slatkih dlakavaca i uključuje nastavak AeroPro™ Mini Turbo i vrećicu protiv neugodnih mirisa. ZEN Green brine o vašem okolišu jer je izrađen od 55% reciklirane plastike i štedi energiju. ZEN All Floor svestran je kad su u pitanju različite površine za usisavanje, a ZEN Allergy se odlikuje iznimno korisnom antialergijskom vrećicom za prašinu. ZEN Deluxe model ima regulaciju snage pomoću daljinskog upravljača i dodatni AeroPro Parketto Pro nastavak.

Osvojite najbolji usisavač za svoj stil života i opustite se umirujućom korisnom aktivnosti u bilo koje doba dana ili noći. Neka vam kućanski poslovi više ne predstavljaju stresnu obvezu. Ni vama, ni vašim susjedima.

Popunite obrazac u nastavku i napišite nam koji vam je najdraži kućanski posao i zašto. Nagrađujemo najkreativniji odgovor.

Natječaj traje do 7. listopada.

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?