Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Budite dio navijačkog ludila u zagrebačkom Brlogu

Medveščak - Bars
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
30.10.2015.
u 10:37

Večernji i Citroën Savska  našim vjernim čitateljima ponovno poklanjaju karte za utakmicu Medveščaka i to već za ovu nedjelju. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svi zainteresirani, točnije pet najsretnijih čitatelja, imaju priliku osvojiti po dvije ulaznice za utakmicu protiv velikih rivala - Slovana iz Bratislave. Nakon nekoliko lošijih rezultata i poraza tijekom domaće serije utakmica, došlo je vrijeme da se stvari promjene. Pomozite Medvjedima i gromoglasnim navijanjem kako bi ubilježili pobjedu i eventualno započeli seriju pobjeda u nadolazećim utakmicama.

U suradnji s ponosnim sponzorom Medveščaka - Citroënom Savska darujemo naše čitatelje poklon kartama za utakmicu protiv Slovana. Hokejaši iz Bratislave veliki su rival Medvjeda i uvijek dragi gost Ledene dvorane Doma sportova. U posljednjim susretima hokejaši Medveščaka su ubilježili negativan rezultat protiv slovačkih hokejaša. Hoće li ovoga puta sreća biti na našoj strani?
Utakmica ce biti odigrana u nedjelju, 1.11., s početkom u 17:30 sati.

Prijavite se, osvojite ulaznice, navijajte i budite dio navijačkog ludila u zagrebačkom Brlogu zahvaljujući Citroënu Savska i Večernjem listu. Prvih pet čitatelja koji pošalju mail naslova "Medveščak" sa svojim podacima (ime, prezime, broj mobitela/telefona) na marketing@vecernji.net osvojit će po dvije ulaznice za utakmicu.

Sretno!

Sretni dobitnici su Mario Violić iz Zagreba, Vladimir Rakoš iz Zagreba, Dino Jurić iz Zagreba, Ina Kašaj iz Zagreba i Jasna Andrišević Bittner iz Zagreba. Čestitamo i želimo im odličan provod!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?