Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.02.2010. u 19:01

"Pročitao je u novinama" da OK Mladost ima problema pa im je ‘donirao’ 365 tisuća kuna.

Dobrotvor novac iz gradske kase donirao odbojkašima Zdravko Mamić, nakon što je izmuzao lijep novac iz zagrebačkog proračuna, ‘pročitao je u novinama’ da OK Mladost ima problema pa im je ‘donirao’ 365 tisuća kuna. Bit će toga još, kaže dobrotvor.

Oldtimer Renault iz 1967. još ga čeka u garaži

Ivo Sanader prije godinu dana vozio se u četiri milijuna kuna vrijednom blindiranom BMW 760 Li. Danas se vozi u škodi, doduše Superb, ali koja sa svom opremom ne dostiže vrijednost od 300 tisuća kuna. Nastavi li padati s konja na magarca, za godinu dana vidjet ćemo ga ponovno u njegovu renaultu 8 iz 1967. koji već godinama prijavljuje u svojoj imovinskoj kartici. Taj renault kao oldtimer ima vrijednost od tridesetak tisuća kuna, ali vidjeti Sanadera u njemu za mnoge bi bilo – neprocjenjivo.

Osiguravatelj Vojković dobro se osigurao za budućnost

Hrvoje Vojković, predsjednik uprave Croatia osiguranja i potpredsjednik HSLS-a na odlasku, zrači optimizmom. Nakon odlaska iz CO-a namjerava završiti doktorat iz pravnih znanosti, planira se baviti ekološkom poljoprivredom i razvojem nekretnina. Vojković je potvrdio i da je kupio zemljište nedaleko od Petrinje, seosko imanje u blizini Samobora i građevinsko zemljište na Hvaru. Osiguravatelj se, vidimo, dobro osigurao

Kako je Zoran Milanović bacio 200 tisuća kuna

Zoran Milanović uputio je putem Globusa neobičan apel javnosti. Navodno već 16 mjeseci ne uspijeva prodati stan od 130 četvornih metara na Bijeniku i ‘cijenio bi svaku pomoć kod prodaje’ jer bi time zatvorio stambeni kredit od tristo tisuća eura koji je podigao za kupnju 127 kvadrata velikog stana od Hrvoja Vojkovića. U međuvremenu plaća mjesečnu ratu od 14 tisuća kuna, što znači da je zbog svog trgovačkog antitalenta izgubio oko dvjesto tisuća kuna. Kako je riječ o ozbiljnom kandidatu za budućeg premijera, imamo razloga za zabrinutost. Ili je raspikuća, ili je doista trgovački antitalent, ili nas jednostavno vuče za nos.

Ključne riječi

Komentara 2

BS
bstrabi2
16:09 04.02.2010.

Mamić je prodao igraće.I sada djeli lovu Bandiću Mladsti tako da se vidi kako je galantan.Šta sada imaš od igraća.Nakraju će biti Jurčić kriv.Sa ovim penzionerima koji će ju igrati...

OB
-obrisani-
14:31 04.02.2010.

edi ti si licemjerna budala , pa mamić je mogao tu lovu zadržati za sebe ,ali nije što bi ti sigurno učinio i nije mamić izmuzao iz grada nego je to već unaprijed određeno koji sportski kolektiv će sa koliko biti financiran od strane grada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?