Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Ljudi

17.02.2009.
u 09:19

Facebookom protiv TV pretplate
Politika se jednim svojim dijelom počela voditi i na internetskim društvenim grupama poput Facebooka. Dobar je primjer bila grupa koja je na zub uzela premijera Sanadera kada je “ukrao Božić”, ali ima tih virtualnih okupljanja još o čemu, piše Slobodna Dalmacija. Tako doznajemo da je osnovana grupa “pustite Šprajca da vodi Dnevnik i piše blog”, koja okuplja 716 članova, što je bijedno prema “grupi mrzitelja kontrolora karata u autobusima”, koja okuplja 1300 članova.

To je opet dvostruko manje od grupe “legalizirajmo travu u Hrvatskoj”, što je prava sitnica prema grupi “protiv plaćanja TV pretplate”, koja je skupila 14.500 članova. Još veći magnet za pacijente nogometaš je Mirko Hrgović jer grupe o njemu uključuju 20.000 ljudi, što je bitno više i od publike na njegovim utakmicama. Sudeći prema Facebooku, dobro se živi u Hrvatskoj sve dok se glavne polemike vode o osrednjem obrambenom igraču.

Novo čudo u Međugorju
Iz Međugorja nam javljaju o novom čudu. Dva kilometra od crkve Kraljice mira i s pogledom na brdo ukazanja poduzetnici Dobroslav i Vlatko Barbarić izgradili su - Herceg selo. Usred kamenjara izniknuo je pravi hercegovački Disneyland koji se sastoji od pedesetak kamenih kuća, kapelice, mlinice, staje, velikog boćarskog igrališta sa četiri staze i na kraju dvorane s amfiteatrom za tisuću ljudi! Selo je napravljeno po posljednjoj modi, pa vas tako sa zidova kamenih kuća pozdravljaju plasma televizori, restoran krase divovske masline presađene s Pelješca, a oko glanc nove kapele posijana je engleska trava. Što bi se reklo - selo je napravljeno da izgleda još starije i ljepše nego je ikada bilo. Fale još samo seljaci, ali već će netko naići.


Povratak u veljaču
Estradnim zvijezdama, laureatima titule Media servisa HrTop20 nagrade će biti uručene 4. veljače 2009. u Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner. Najava ovog događaja u Jutarnjem listu ilustrirana je portretom Toše Proeskog, a potpis pod fotografiju je iz rubrike “povratak u budućnost” jer doslovce piše: “Tragedija je spriječila Tošu Proeskog da preuzme dvije nagrade”. Nesretni je pjevač podsjetimo, poginuo 2007. godine.


Dobro potkovani brkovi
Mnogi su bili sumnjičavi prema RTL televiziji koja je dobila pravo prenositi Svjetsko prvenstvo u rukometu. Mislili su da će im nedostajati lapsusi komentatora HTV-a, ali srećom nije tako. Mlada garda s RTL-a pokazala je da i na njih možemo računati. Svaka utakmica donese neki biser, a za sada izdvojimo komentar s utakmice Rusija - Njemačka nakon što su Rusi dali gol za 26-26. “Trener Njemačke Brandt se nakon ove akcije Rusa uhvatio za glavu, a poslije će i za brkove.” Sportski blok zaključimo pozivom na navijanje Ane Miščević: “Trebaju vam samo dobro potkovane glasnice”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?