Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostarjeli smo...

Znate li kako danas izgleda ‘beba sunce’ iz Teletubbiesa? Rodila je svoje prvo dijete!

Instagram/Screenshot
18.01.2024.
u 13:30

Pojavljivala se u svakoj epizodi serije od 1997. do 2001.

Gotovo da nema osobe koja ju ne poznaje: ova žena najpoznatija je po tome što je Teletubbiesova "beba Sunce". Sada odrasla, Jessica Smith, nedavno je rodila svoje prvo dijete, a na Instagramu je podijelila snimku sićušne ruke svog novorođenčeta koje drži njen prst, piše The Sun. 

"Jedan cijeli tjedan tebe", pisalo je u opisu. Jess nije naznačila je li rodila dječaka ili djevojčicu, a ime je zadržala u tajnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Beba je prva za Jess, koja je u srednjim dvadesetima, i njezinog partnera Rickyja. U komentarima objave na Instagramu, ljudi su brzo čestitali novopečenoj mami.  "Joj. Naša beba Sunce! Čestitamo", napisao je jedan korisnik. "Čestitam, 'gospođo Sunce'!" dodao je drugi. "Sretno mama. Svi smo sretni zbog tebe!", glasio je još jedan komentar. 

Zanimljivo je da je Jessica tek nakon svog 19. rođendana odlučila objaviti javnosti da je ona zapravo 'Beba Sunce' iz serije a na tu odluku ohrabrili su je roditelji. Otkrila je tada i kako je postala TV zvijezda, a to se, naime, dogodilo kad su je producenti ugledali dok je kao beba bila na pregledu u bolnici.  

VEZANI ČLANCI:

Objasnila je i da ju je njezin otac Bill nasmijavao tako što se iza kamere igrao medvjedićem, a producenti su mu za angažman njegove kćeri platili samo 250 funti i darovali kutiju igračaka.  

Jessica je dokumentirala svoju trudnoću na svom profilu na Instagramu - dijeleći slike kad je išla na ultrazvuk i kad je rodila dijete. "Ne mogu svima dovoljno zahvaliti", napisala je Jessica uz slike svog darivanja za bebu. Na društvenim mrežama objavila je i svoju trudnoću, podijelivši slike bebinog ultrazvuka i napisala: "Kad dva postanu tri". Novo proširenoj obitelji obožavatelji već pišu da beba sada može biti njezin nasljednik ili nasljednica. 

Djevojka s neobično velikim očima: "Zovu me 'Gollum' i 'Rango', ali meni se sviđa kako izgledam"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije