Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znaju li Hrvati kamo im curi novac?

diners
PR
Autor
PR članak
21.03.2011.
u 14:20

Erste Card Club je za korisnike Diners kartica uveo uslugu Diners ProFile

Istraživanja pokazuju da prosječnim Hrvatima plaća nije dovoljna za pokrivanje svih troškova. Kako bi svojim klijentima pomogla da pronađu rupe u kućnom budžetu i spriječe curenje novca, Erste Card Club je za korisnike Diners kartica uveo uslugu Diners ProFile 2.0. Ideja usluge je da korisnik dobije pravu sliku potrošnje i počne je uspješno kontrolirati.

Od samog početka krize krenuli su medijski savjeti o pametnim načinima kako srediti kućne financije. Kako bi svojim klijentima pomogla u tome, kartična kuća ECC još je prošle godine uvela uslugu Diners Profile koja korisnicima Diners kartica daje precizan uvid u osobnu potrošnju.

Koristeći Diners Profile 2.0, korisnik u svakom trenutku ima potpuni uvid u sve svoje troškove i njihovu strukturu po kategorijama potrošnje. Tako mu se daje mogućnost uvida koliko je potrošio na hranu, telefoniju, gorivo, odjeću i td. Kroz 9 osnovnih kategorija i brojne potkategorije, može vidjeti gdje je trošio i u kojim trgovinama najčešće troši, saznati kolika mu je prosječna potrošnja i td. Ujedno mu se daje i mogućnost statističkog pregleda svih kupnji.

Prateći pokazatelje koje mu osigurava Diners Profile korisnik vrlo brzo može dobiti realnu sliku svoje potrošnje, osvijestiti navike potrošnje i početi je uspješno kontrolirati.

Samo korištenje usluge je krajnje jednostavno, jer osim besplatne registracije na online.erstecardclub.hr nije potrebno ništa upisivati. Naime, svi podaci se već nalaze u bazi te se sami očitavaju. Osim jednostavnosti korištenja, prednost Diners ProFilea je što ova usluga pokazuje sve troškove učinjene Diners karticom, čime odražava realno stanje potrošnje. Koristi li korisnik Diners karticu za baš sva plaćanja,  poput plaćanja mjesečnih računa domaćinstva trajnim nalozima Diners Cluba, Diners kartica mu postaje najpouzdaniji instrument i kontrolor potrošnje.

Usluga daje uvid i u nagradni program te omogućuje odabir željenog dara. Korisnici mogu zatražiti i da im se bodovi prebace na Diners Club loyalty karticu, kojom mogu plaćati na svim prodajnim mjestima Diners Cluba u Hrvatskoj.

Diners Club kartica se može zatražiti do 31.3.2011. bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja, a  demo verzija Diners ProFilea 2.0 može se isprobati ovdje.
Više na www.diners.com.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?