Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaks argentum

Zlatnici i srebrnjaci hrvatske proizvodnje od sada u 33 hrvatska grada

Zaks Argentum
Foto: PR FOTO
1/21
15.05.2014.
u 11:35

U ZAKS-u i ARGENTUM-u svoju šansu vide u ponudi zlatnika i srebrnjaka te sličnih proizvoda trajne materijalne vrijednosti čija kupnja predstavlja pravi ulog u budućnost.

Uprava lanca zlatarnica ZAKS i srebrnarnica ARGENTUM u jeku sezone pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja najavila je nove planove za proširenje asortimana hrvatskim tradicijskim proizvodima kao i veliki proboj na hrvatsko tržište ručnih satova.

Iako zlatarska branša u zemlji već godinama opada te građani zbog krize sve rjeđe svoj kućni budžet izdvajaju za kupnju nakita, u ZAKS-u i ARGENTUM-u svoju šansu vide u ponudi zlatnika i srebrnjaka te sličnih proizvoda trajne materijalne vrijednosti čija kupnja predstavlja pravi ulog u budućnost.

Foto: PR FOTO

Naime, vjeruju da će veliki izbor zlatnika i srebrnjaka koje u svojoj ponudi imaju zlatarnice ZAKS, a koji se može kupiti i u svih pedeset srebrnarnica ARGENTUM, građanima uspjeti barem malo približiti ovi tradicijski proizvodi temeljeni na hrvatskoj kulturi u čiji je dizajn i izradu kroz godine ulagano prilično sredstava.

Po hrvatskim običajima zlato se poklanja za važne prigode u životu, a zlatnici i srebrnjaci kao umjetnički predmeti izrađeni prema idejnom rješenju akademskog kipara Damira Mataušića zaista su savršen dar za sve prigode, a postoje oni s vjerskim i svjetovnim motivima.

ZAKS, lanac zlatarnica poznat po širokoj lepezi vjenčanog te zaručničkog prstenja s briljantima i dalje će u asortimanu imati zlatne burme ali će se u budućnosti, sa dosada dizajniranih 20 – ak modela prstena hrvatske proizvodnje, još više orijentirati na izradu nakita s briljantima dok će se asortiman srebrnarnica ARGENTUM upotpuniti sa dvadesetak novih modela srebrnog vjenčanog prstenja, također hrvatske proizvodnje.

Sukladno zahtjevima tržišta, asortiman srebrnarnica ARGENTUM proširen je sa 20 novih modela srebrnih burmi dok će u pojedinim gradovima u ponudi biti i zlatno vjenčano prstenje.

Tako će sada ARGENTUM-ovi kupci moći birati žele li kupiti srebrno vjenčano prstenje po cijeni od 200 kuna ili zlatno za dvije tisuće kuna i više.

Odmah po najavi proširenja asortimana zlatnim i srebrnim artiklima domaće proizvodnje, u ZAKS-u i ARGENTUM-u izrazili su zadovoljstvo dobrom prodajom ručnih satova, a koje su unazad godinu dana tek uveli u asortiman. Zbog toga će značajno proširiti asortiman sa sadašnjih sedam inozemnih brandova Sector, Just Cavalli, Galliano, Slazenger, I-Watch, Hector i Girl Only - koji su sa po 30 različitih modela u kolekciji zastupljeni u 40 maloprodajnih jedinica – i švicarskih satova Doxa, Swiss Military, Cover te Philip Watch - koji su sada zastupljeni samo na ekskluzivnim prodajnim mjestima.

Foto: PR FOTO

U sljedeće dvije godine planiraju potpisati ugovore sa još nekoliko poznatih svjetskih kuća te proširiti asortiman srebrnarnica ARGENTUM za još nekoliko modnih brandova dok je u zlatarnicama ZAKS planirano proširenje asortimana sa nekoliko premium švicarskih brand satova.

>>Zavirite s nama u radionicu i pogledajte kako nastaje hrvatski nakit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije